pciucha 06.10.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 mam w domu ogrzewanie podłogowe i jak się załącza to pompa obiegowa przy rozdzielaczu bardzo buczy, tzn może sama pompa nie tak bardzo, ale jakoś rezonuje i w całym domu słychać buczenie, w dzień nie jest to jakoś uciążliwe, ale wieczorem już bardzo... To samo jest przy piecu (immergas) - poza sezonem grzewczym buczało tylko jak podgrzewał wodę do wymiennika, ale teraz, kiedy CO działa to cały czas buczy, mąż mówi że pompa cały czas wprawia w obieg wodę pomiędzy wymiennikiem a rozdzielaczami i dlatego buczy pompa obiegowa w piecu, a dodatkowo to jakoś chyba rezonuje na ściane i w łazience obok jest również nieprzyjemnie. Jaki jest u Was - tak samo? mam reklamować u hydraulika? nie jest to przyjemne jak biorę kąpiel to cały czas takie buczenie, jak zasypiam to też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.10.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 hm, jak odpala się piec to słyszę. Ale jakiegoś buczenia sobie nie przypominam. Reklamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pciucha 06.10.2016 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 dzięki sąsiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.10.2016 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Widać łatwiej się spotkać na forum niż w realu To gdzie sąsiadka dokładnie mieszka bo ja to wszyscy wiedzą I zapraszam do siebie jak będę na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek Kardyś 06.10.2016 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Pompę można skręcić na niższy bieg, tylko trzeba kocioł rozebrać. To ogólnie zadanie dla serwisanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pciucha 14.10.2016 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Pompę można skręcić na niższy bieg, tylko trzeba kocioł rozebrać. To ogólnie zadanie dla serwisanta. czekam na hydraulika - musi coś zrobić bo wieczorem to hałas jest uciążliwy, w dzień wiadomo - cały czas coś włączone więc tak nie słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pciucha 14.10.2016 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Widać łatwiej się spotkać na forum niż w realu To gdzie sąsiadka dokładnie mieszka bo ja to wszyscy wiedzą I zapraszam do siebie jak będę na budowie. mieszkamy w Ojrzanowie - bardzo po sąsiedzku Dziękuję za zaproszenie - chętnie przyjedziemy bo nie ukrywam, że od samego początku ten domek nas bardzo intrygował A i znajomości nowe bardzo mile widziane a tak na marginesie - szukam dobrego stolarza - może sąsiad kogoś poleci? chodzi o montaż schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts