kasiagrzyb 06.08.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jak w temacie firma ta jedyne co potrafi oszukac na materiałach,cenach,rozpocząc prace pobrac zaliczki i zwiac,przy tym nie płacąc pracownikom,własciciel jest wybitnie uzdolniony w kłamaniu i przekretach.Działa w całej Polsce wiec wszedzie można sie na niego nadziac,jego strona firmowa to oczywiscie zdolnosci Pana Jarka w zapożyczaniu zdjec nie swoich prac. wiem,że wiele inwestorów zawiódł,hi-zawiódł,żeby nie powiedziec brzydko! dlatego należy sie odezwac na forum i ładnie to opisac a potem załatwic to urzedowo oczywiscie,by swoim poczynianiem nikogo już nie okradł. Moi drodzy nie utrzymujmy nierobów,naciągaczy i złodzieji. Miłego dnia!Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 07.08.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Facet w wielu wątkach wtrąca swoje "trzy grosze" a najczęściej pisze, że on to zrobiłby lepiej i taniej oczywiście. np ten wątek w którym pozwoliłem sobie nie zgodzić się z przedstawioną przez Multi-Gliwice kalkulacją cenową http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=246673&highlight=multigliwice#246673 Na ogłoszenia takie jak http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=21870&highlight=multigliwice zdołało się niestety nabrać kilku uczestników tego Forum. I to widzę, że z całego kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 07.08.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 PARTACZ DO KWADRATU!!! W wątku Największe fuszerki pokazałem jedną z prac, jakie wykonywał i nie skończył (zabudowa poddasza) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Czy On się dalej produkuje na Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 08.08.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Czy On się dalej produkuje na Forum? Już nie (chyba, że pod innym nickiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRO 08.08.2004 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Kiedyś próbował mi pokryc dach blachodachówką rynny itp, chciał umowe podpisywać chociać ani razu nie rozmawialiśmy nawet przez telefon tylko na emaile, i wrodzona ostrozność podpowiadała mi że nie zlecaj tej firmie i z tego co widze to mogę byc zadowowlony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2004 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Całe szczęście, że nazwiska nie da się tak łatwo zmienić.Forumowicze miejcie się na baczności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadiusz Godlewski 10.08.2004 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 O qur.. ten koleś miał u mnie robić wykończeniówkę Może ja się z nim umówię i zaproszę pokrzywdzonych? Wspólnie spuścimy mu manto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.08.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Czyli kolejne ostrzeżenie. Nie każdy Forumowicz to przyjaciel Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2004 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 I do końca nie wiadomo, czy ten OSZUST dalej nie krąży po Forum i nie nabija ludzi w butelkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 13.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 I do końca nie wiadomo, czy ten OSZUST dalej nie krąży po Forum i nie nabija ludzi w butelkę. krazy krazy mi oferowal robote dachu i naszczescie sie nie zgodzilem ale uwaga bo moze jeszcze zmienic szyld Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 13.08.2004 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 I do końca nie wiadomo, czy ten OSZUST dalej nie krąży po Forum i nie nabija ludzi w butelkę. krazy krazy mi oferowal robote dachu i naszczescie sie nie zgodzilem ale uwaga bo moze jeszcze zmienic szyld Ale nazwiska tak łatwo nie zmieni . Szkoda, że nie zrobiłem mu zdjęcia Wkleiłbym je tu na forum. Na operacje plastyczną pewnie nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 13.08.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 I do końca nie wiadomo, czy ten OSZUST dalej nie krąży po Forum i nie nabija ludzi w butelkę. krazy krazy mi oferowal robote dachu i naszczescie sie nie zgodzilem ale uwaga bo moze jeszcze zmienic szyld Ale nazwiska tak łatwo nie zmieni . Szkoda, że nie zrobiłem mu zdjęcia Wkleiłbym je tu na forum. Na operacje plastyczną pewnie nie pójdzie Ito jest pomysl zbych fotografowac takie geby i na foruym z nimi z dodanym opisem tym Panom dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts