kira80 06.10.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Witam! Czy ktoś z Was ma może okna w kolorze Sheffield Oak (dąb bielony)? Jeśli tak, mógłby wrzucić jakieś zdjęcia, jak to wygląda wewnątrz mieszkania i z zewnątrz domu? Macie jakiś pomysł, jaki kolor elewacji pasowałby do takich okien? Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sampre 13.01.2017 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Witam! Czy ktoś z Was ma może okna w kolorze Sheffield Oak (dąb bielony)? Jeśli tak, mógłby wrzucić jakieś zdjęcia, jak to wygląda wewnątrz mieszkania i z zewnątrz domu? Macie jakiś pomysł, jaki kolor elewacji pasowałby do takich okien? Z góry dziękuję za pomoc! mam takie okna, kolor obustronny. dom w trakcie realizacji, bez elewacji. jak cos zapraszam do kntaktu podesle zdjecia [moderowano] Edytowane 14 Stycznia 2017 przez finlandia adres reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
o.n.k.a. 02.01.2018 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2018 Ja też chętnie zobaczyłabym elewację z oknami w tym kolorze. U nas ma być biały tynk i część elewacji w drewnie tylko jaki dobrać kolor bejcy, żeby zgrało się z takimi oknami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
creative_21 03.01.2018 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 myśmy zrezygnowali bo o ile z zewnątrz to ładnie wygląda to już od środka ciężko dopasować kolorystycznie ( głównie białe kolory) ale to kwestia gustu ja widziałem na żywo w domku i mi nie podeszło poza tym rolety brama garażowa drzwi praktycznie wszędzie trzeba dopłacać jeszce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts