Ivonex 06.10.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Witam, obszar przed garażem ok. 10x10m -jakiej mocy halogen LED polecacie? I czy macie doświadczenia z takim halogenem jak TUTAJ ?Czy w rozwiązaniach z czujnikiem ruchu zawsze jest czujnik zmierzchu zezwalający na świecenie wieczorem i czy takie czujniki (zmierzchu/ruchu) mają jakąkolwiek regulację w takich lampach jak w linku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonex 06.10.2016 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 elpapiotr - i Pan jest w Elicie ??? No i po co zabiera głos skoro nie ma nic do powiedzenia? Nie będę się zniżać do takiego poziomu, ale powiem tylko, że forum chyba jest po to, żeby pyta, wymieniać doświadczenia, itp. Już wiem, że akurat ten model nie ma żadnej z 3 możliwych regulacji, tj: 1. czułość dla ruchu 2. czas świecenia po inicjacji ruchowej 3. poziom jasności dla inicjacji Czy ktoś poza elpapiotr (temu Panu dziękujemy forever!) podzieli się doświadczeniami dot. mocy takiego halogenu LED dla ww. warunków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_1* 06.10.2016 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 powinno być ok ale czy aby nie za mocna , wystarczyło by 10w , ciekawe jak czujnik ruchu łapie , bo mam inny model i naprzeciw czujnika łapie ale z boku nawet 2 metry już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 06.10.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Drogi autorze - montowałem takie, i zapewniam Cię, że czujniki ruchowo-zmierzchowe miały możliwość :- czas świecenia- czułość- sensor światła zewnętrznego. Pozdrawiam, i dziękuję za miłą dyskusję.Kup w hurtowni i sprawdź, jak działa. Ja kupowałem tutaj : http://www.elektryknet.pl/Oswietlenie-techniczne_Naswietlacze-LED-z-czujnikiem-ruchu(2,20383,).aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts