gnago 22.02.2022 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 No cudne to zdjęcia . Namawiam jednak do faktycznej weryfikacji tej płyty/płyt fundamentowych bo faktycznie wisieć będzie w pustce lekko ugięta ot kilka milimetrów a ile razem te pęknięcia mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pio11 22.02.2022 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2022 Nie są może zbyt szerokie. Poziome mają około 0,5mm natomiast pionowe w rogach dochodza do max 1,2 mm. Jak wspomniałem pionowe są najszersze w połowie ściany. Wspomnę jeszcze że pierwsze rysy jakie zaobserwowałem to pod oknami na parterze. Pionowe które również przechodzą przez pustaki. Pod każdym oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pio11 04.03.2022 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2022 WitamUdało Ci się może rozwiązać problem lub namierzyć przyczynę? Mam podobny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts