boluslolusj23 11.10.2016 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 (edytowane) Jeśli patent a nie realny produkt to OK. Przestraszyłem się pomysłu "dobrej zmiany". Szukają chętnych na kasę i "spieprzenie" (cytat z Młynarskiego) nawet dobrego pomysłu. Nigdy nie miałem żadnego wpływu na co idą moje podatki, a więc nie mam i żadnych zasług. Spokojnie, jeszcze kopary opadną co niektórym. Badania modelowe za swoje zrobiłem. A czy będą chętni na licencje? Pożyjemy, zobaczymy. P.s. no trudno abym w bloku wybudował sobie np. autobus elektryczny mogący na tym samym co dotychczas zestawie akumulatorów przejechać o 200 km więcej. Nie wezmą tutaj, to wezmą potomkowie tych, co niegdyś w Zoppot zamieszkiwali, albo inkszy Danzing. W ieichnim narzeczu dogadać się potrafię. Pozdrowienia z Provinz Oberschlesien Edytowane 11 Października 2016 przez boluslolusj23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boluslolusj23 12.10.2016 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Dziękuję. Wyjaśnienie wystarczające. Pozdrawiam. Proszę uprzejmie. Pozdrawiam serdecznie p.s. gdyby coś, to pytaj. Edytowane 12 Października 2016 przez boluslolusj23 p.s. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts