MateuszMateusz 07.10.2016 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Montowałem już kilka drzwi do mieszkań, zawsze było trzeba włożyć trochę pracy, ale te drzwi przebiły wszystko - szmelc niemiłosierny... przeklinam ten dzień w którym kupiłem te drzwi, a są to: http://www.castorama.pl/produkty/budowa/drzwi-zewnetrzne-okna-i-bramy-garazowe/drzwi-zewnetrzne/drzwi-zewnetrzne-stalowe-onyks-80-cm-prawe-antracyt.html po kilku dniach pracy (przy innych drzwiach maksymalnie 12h mi to zajmowało) drzwi wyregulowałem i wszystko pięknie działało a po dwóch dniach odkręcają się -> rozregulowują zawiasy, jak dokręcę to znowu się to dzieje i tak w kółko. Coś źle zrobiłem, a czy może jest jakiś sposób, aby się tak nie działo?? za 30minut wrzucę zdjęcie jak to dokładnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts