pershing1899op.pl 07.10.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam serdecznie.Mam działkę i chciałbym się dowiedzieć jak obliczyć jaki będzie mniej więcej koszt przyłącza prądu do mojej działki? Ostatni słup znajduje się ok 500 metrów od mojego miejsca docelowego. Jaki będzie koszt takiego przyłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ironsmith 07.10.2016 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 o ile pamiętam to za przyłącze płaci się od mocy zamówionej stawka x kW, poszukaj taryfy na www i znajdziesz wszystkopozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 07.10.2016 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 (edytowane) Zależy od odległości do ostatniego słupa. W Tauronie jest to do 200 metrów od kw i od tego czy kabel pójdzie ziemią czy słupkami. Powyżej 200m według kosztorysu. Edytowane 7 Października 2016 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 07.10.2016 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Dziękuję bardzo za szybkie odpowiedzi. A dla domu jednorodzinnego ile powinno być KW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo_11 07.10.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 To zależy ile i jakich odbiorników się przewiduje. Może być 14 jak i 20 kW. Albo i mniej jak i więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pershing1899op.pl 16.10.2016 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Jeszcze mam dwa pytania. We wniosku z Enei o zapewnienie dostawy energii elektrycznej jest pytanie o nazwe lub rodzaj obiektu. Do wyboru są: mieszkanie, dom jednorodzinny, gospodarstwo rolne, domek rekreacyjny, obiekt handlowy, zakład produkcyjny, zakład usługowy, plac budowy, itp. I co mam wybrać jeżeli chodzi mi o działkę rolną?I gdzie powinienem wysłać wniosek? Do swojej najbliższej placówki czy gdzie indziej?Z gory dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 16.10.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Jeszcze mam dwa pytania. We wniosku z Enei o zapewnienie dostawy energii elektrycznej jest pytanie o nazwe lub rodzaj obiektu. Do wyboru są: mieszkanie, dom jednorodzinny, gospodarstwo rolne, domek rekreacyjny, obiekt handlowy, zakład produkcyjny, zakład usługowy, plac budowy, itp. I co mam wybrać jeżeli chodzi mi o działkę rolną? I gdzie powinienem wysłać wniosek? Do swojej najbliższej placówki czy gdzie indziej? Z gory dziękuję za odpowiedzi, pozdrawiam To co będzie docelowo zasilane, a jeśli potrzebne do pozwolenia na budowę to to co będzie w projekcie budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts