mchrol 08.10.2016 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Czy któryś z forumowicz budował dom w okolicach Szczecina, Stargardu i okolic? oraz czy mógłby podzielić się opiniami na temat danej ekipy? Przysłowiowe piwo dla każdego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrwroblewsky 05.10.2017 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Czy któryś z forumowicz budował dom w okolicach Szczecina, Stargardu i okolic? oraz czy mógłby podzielić się opiniami na temat danej ekipy? Przysłowiowe piwo dla każdego . i znalazłeś coś sensownego ? ja bede sie budować koło morzyczyna (jęczydół) wiec chetnie sie dowiem czy trafiłes coś fajngego. z tego co widziałem to dość intensywnie reklamuje sie "SZUBERT" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszko70 11.03.2018 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2018 Podpinam się do pytania, chyba jednak już nieco przestarzałego na tym forum Może jednak trafi się dobra odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mchrol 12.03.2018 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2018 My finalnie skorzystalismy z firmy DOMINBUD z Morzyczyna. Wycene tez bralismy od SZUBERTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pajakowa 28.03.2019 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Witam, my budowalismy się w Dobrej i mieliśmy ekipę Skybud że Szczecina. Parterowka 200 m2 na płycie fundamentowej. Wiem że z firmami budowlanymi bywa różnie ale muszę przyznać że mieliśmy wyjątkowe szczęście co do naszej ekipy. Trafiliśmy na nich przypadkiem ale z czystym sumieniem mogę polecić bo nasza budowa przebiegła przezproblemowo i w terminie, wszystko tak jak było w umowie. Cena też była w miarę przystępna w porównaniu z innymi ofertami jakie dostaliśmy. W razie chętnych podaję tel do właściciela 516-599 546. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts