projekt.arte 08.10.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Proszę pomóżcie!!!! Mój dwulatek ma zapalenie jamy ustnej- wiąże się to z tym że muszę smarować mu buzię piochtaniną ( fioletem, wodny roztwór gencjanowego) . I tak własnie wysmarowany przytulił się do drzwi. Niestety drzwi są drewniane malowane na biało jak ja mam zmyć ten fiolet aby nie uszkodzi drzwi ? Błagam muszę to zmyć drzwi były robione na indywidualne zamówienie to moja perełka na torcie w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 08.10.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Możesz zmywać delikatnie alkoholem etylowym. Poszukaj w sklepach białego (bezbarwnego) denaturatu. Często bywa w spżywczakach. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 08.10.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Lub zwykly spirytus....reszte mozesz odpowiednio rozcienczyc do zastosowan wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cezary.pl 08.10.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Lub zwykly spirytus....reszte mozesz odpowiednio rozcienczyc do zastosowan wewnętrznych A czym jest zwykły spirytus? Pozdrawiam Cezary PS Tę samą funkcję zmywacza spełni też alkohol izopropylowy, często składnik zimowych płynów do spryskiwaczy szyb samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projekt.arte 08.10.2016 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Dziękuję Wam za podpowiedzi. Będę próbować każdą po kolej. Mam nadzieje że fiolet zejdzie nie uszkadzając drzwi. Pozdrawiam Was moje anioły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 08.10.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Cezary....izopropyl do zastosowan wewnetrznych sie nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 08.10.2016 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2016 Co bts nie uzywala to i tak zacznij robote od probki na malo widocznych czesciach drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 18.10.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Ciężki temat, bo każda z tych substancji może uszkodzić laminat. Nie napisałaś co to za okleina jest na drzwiach?Druga rzecz - to co napisał finlandia jest święte. Jeśli chcesz zaryzykować to spróbuj na mało widocznej części drzwi. Druga rzecz jest taka, że wacik powinien być prawie suchy aby nie przemoczyć okleiny. Nie szoruj, nie trzyj. P.S. zadzwoń do Erkado i zapytaj czy czegoś nie mają opatentowanego w tej kwestii? Na pewno odpowiedzą to co na forum. Próbka w niewidocznym miejscu, nie szoruj po powierzchni drzwi. Z ciekawości chciałbym zobaczyć zdjęcie tych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts