Magdzia 06.08.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Koniec ekshibicjonizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.08.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Już sie nie moge doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 09.08.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 I piekny poniedzialek nastal a gdzie spelnienie obietnicy?? (chyba ze chodzi o poniedzialek .... a ktory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.08.2004 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 I piekny poniedzialek nastal a gdzie spelnienie obietnicy?? (chyba ze chodzi o poniedzialek .... a ktory? No w ten, dzisiejszy. Już można zobaczyć, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 09.08.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Juz myslalem ze tu bedzie z 5 stron komentarzy a tu cisza - dziwne, czyzby nikt sie nie chcial wypowiedziec. To ja bede pierwszy - jak to sie mowi - przybylem, zobaczylem, odszedlem Niezle to wyglada, i jeszcze duzo pracy przed Toba q koncowi, ale powodzenia, wytrwalosci i niekonczacego sie worka z kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.08.2004 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 A czemu miałoby być aż tyle komentarzy? Nie jest to jakiś kontrowersyjny projekt, nie spodziewam się wywołania burzy. zresztą, jak pisali niektórzy, jak sie komuś nie podoba, to lepiej nic nie pisać niż zrobic przykrość właścicielowi, więc pewnie się nikomu nie podoba A co do realizacji - cóż, już bliżej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ja napewno sie wypowiem na temat domku Magdzi, ale sprawy zawodowe dzis mi nie pozwalają na dłużej i wnikliwiej obejrzeć dzieło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 09.08.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz tutaj zaglądnąłem, ale muszę przyznać, że mimo "usilnych starań" nie bardzo mam się do czego "przyczepić", bo domek po prostu bardzo mi się podoba i wcale nie piszę tego, aby się podlizać właścicielom. Jest dokładnie tak jak napisałaś, "Nie jest to jakiś kontrowersyjny projekt", ale czasami proste rzeczy są naprawdę piękne... MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 09.08.2004 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dzięki za miłe słowa. Oczywiście domek nie jest jeszcze wykończony, brak listew podłogowych i cokołów wewnątrz, brak oświetlenia wszędzie poza korytarzem, brak koloru na zewnątrz (słupki ogrodzeniowe będą w tym samym kolorze co elewacja), no i najśmieszniej wygląda najwieksza atrakcja salonu - lep na muchy wiszący na środku. Będzie kominek, a przy ściance między salonem a kuchnią/jadalnią będzie duże - 200l. - akwarium. Kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.08.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Domek baaardzo ładny, choć z wyglądu zewnętrznego wolę Klementynkę . Magdzia a masz wzmocnioną podłoge pod to akwarium, bo gdzieś czytałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 09.08.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 A ja z wyglądu zewnętrznego wolę Irmę. Nic dziwnego też wybrałem ten projekt . Gratuluję Magdziu i Neptunku fajny domek wam wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Magdzia domek jest naprawde bardzo ladny. Bardzo mi sie podoba.Moje gratulacje i zycze szczescia w nowym domku , zeby Wam sie dobrze mieszkalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 10.08.2004 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Gratuluję Magdziu i Neptunku fajny domek wam wyszedł. ?? a gdzies Ty widzial moj domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.08.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Piękny domek, zazdroszczę Wam, ja musiałam porzucić ten projekt. Miłego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 10.08.2004 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Domek baaardzo ładny, choć z wyglądu zewnętrznego wolę Klementynkę . Magdzia a masz wzmocnioną podłoge pod to akwarium, bo gdzieś czytałam.... Mam, jest tam specjalne zbrojenie, podobnie jak w miejscu, w którym stanie kominek. Aleksandryta - czujna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 10.08.2004 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 A ja z wyglądu zewnętrznego wolę Irmę. Nic dziwnego też wybrałem ten projekt . Gratuluję Magdziu i Neptunku fajny domek wam wyszedł. Oooo... wypraszam sobie Prosze tu nic nie insynuować, bo mąż zazdrosny. Neptunek, nie obraź się, ale wolę zostać przy swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 10.08.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Oooo... wypraszam sobie Prosze tu nic nie insynuować, bo mąż zazdrosny. Neptunek, nie obraź się, ale wolę zostać przy swoim. Nie obrazam sie swoja droga Jezier cos slabo forum czytasz, bo nie raz pisalem gdzie i z kim zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 10.08.2004 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Oooo... wypraszam sobie Prosze tu nic nie insynuować, bo mąż zazdrosny. Neptunek, nie obraź się, ale wolę zostać przy swoim. Nie obrazam sie swoja droga Jezier cos slabo forum czytasz, bo nie raz pisalem gdzie i z kim zyje Z tego co ja pamiętam, to pisałeś - że jesteś bezrobotny i samotny. Biedny Neptunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 10.08.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Poczytałam, zobaczyłam i szczerze gratuluję efektów. Niech Wam się szczęśliwie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 10.08.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Poczytałam, zobaczyłam i szczerze gratuluję efektów. Niech Wam się szczęśliwie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts