Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IRMA II - domek Magdzi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Juz myslalem ze tu bedzie z 5 stron komentarzy a tu cisza - dziwne, czyzby nikt sie nie chcial wypowiedziec. To ja bede pierwszy - jak to sie mowi - przybylem, zobaczylem, odszedlem ;)

Niezle to wyglada, i jeszcze duzo pracy przed Toba q koncowi, ale powodzenia, wytrwalosci i niekonczacego sie worka z kasa 8)

A czemu miałoby być aż tyle komentarzy? Nie jest to jakiś kontrowersyjny projekt, nie spodziewam się wywołania burzy. zresztą, jak pisali niektórzy, jak sie komuś nie podoba, to lepiej nic nie pisać niż zrobic przykrość właścicielowi, więc pewnie się nikomu nie podoba :cry: A co do realizacji - cóż, już bliżej niż dalej :D

Nie wiem jak to się stało, że dopiero teraz tutaj zaglądnąłem, ale muszę przyznać, że mimo "usilnych starań" :lol: nie bardzo mam się do czego "przyczepić", bo domek po prostu bardzo mi się podoba :D

i wcale nie piszę tego, aby się podlizać właścicielom.

Jest dokładnie tak jak napisałaś, "Nie jest to jakiś kontrowersyjny projekt", ale czasami proste rzeczy są naprawdę piękne... MOJE NAJSZCZERSZE GRATULACJE !

Dzięki za miłe słowa. Oczywiście domek nie jest jeszcze wykończony, brak listew podłogowych i cokołów wewnątrz, brak oświetlenia wszędzie poza korytarzem, brak koloru na zewnątrz (słupki ogrodzeniowe będą w tym samym kolorze co elewacja), no i najśmieszniej wygląda najwieksza atrakcja salonu - lep na muchy :wink: wiszący na środku. Będzie kominek, a przy ściance między salonem a kuchnią/jadalnią będzie duże - 200l. - akwarium. Kiedyś...

Oooo... wypraszam sobie :wink: Prosze tu nic nie insynuować, bo mąż zazdrosny. Neptunek, nie obraź się, ale wolę zostać przy swoim.

Nie obrazam sie ;) swoja droga Jezier cos slabo forum czytasz, bo nie raz pisalem gdzie i z kim zyje :D 8)

Z tego co ja pamiętam, to pisałeś - że jesteś bezrobotny i samotny. Biedny Neptunek :cry: