Maluszek 30.08.2004 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Magdzia - kuchnia super Kolorki takie jak u mnie tylko u mnie blat jest w kolorze mebli a teraz zastanawiam się czy nie zrobić frontów w takim kolorze jak Twój blat, żeby troszkę rozjaśnić kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Oj po prostu brak słów- piękniaście Kuchnia jest rewelacyjna. Magdziu napisz coś o spiżarce- konkretnie chodzi mi o drzwi -czy one są składane?? Nie moge dobrze uwidzieć na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 30.08.2004 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzięki za miłe słowa Mnie też się kuchnia podoba, zwłaszcza, że po łązienkach to jedyne urządzone pomieszczenie... Nie wiem, po co mąż dał na stronę wnętrze spiżarni, ale... niezbadane są ścieżki Jego... Tak czy inaczej - drzwi są normalne (nie składane). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moli 30.08.2004 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Magdzia kuchnia jest super, bardzo ladna i dosc duza. Wydawalo mi sie , ze kuchnia w Irmie jest troche mniejsza , ale ciesze sie , ze jednak tak nie jest. Bardzo ladne szafki i widac , ze dobrze to wszystko sobie zaplanowalas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja też z wc zrobiłam spiżarnię. Moli piec mam kondensacyjny vitodens 222 jest rewelacyjny. Daje ciepłą wodę jak dziki mimo iż ma tylko 90-cio litrowy zbiornik. Wczoraj testowałam kąpiel a wanna ma 300 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja też z wc zrobiłam spiżarnię. Moli piec mam kondensacyjny vitodens 222 jest rewelacyjny. Daje ciepłą wodę jak dziki mimo iż ma tylko 90-cio litrowy zbiornik. Wczoraj testowałam kąpiel a wanna ma 300 litrów. Wanna 300 litrów?????? Toż to prawie basen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Magdzia, kuchnia cacko, okazuje się że mam w takim samym kolorze. Jaki ty masz typ pochłaniacza, bo ja też zrobiłam kuchenke w narożniku i mam kłopot z pochłaniaczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 No basen, ale jaka kąpiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Sprostowanie, sprawdziłam w katalogu 232 litry. Cyferki mi się pokręciły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ja mam pochłaniacz Amiki, nie wiem, jaki typ - zwykły pochłaniacz z filtrem węglowym, takim uniwersalnym do wszystkich. Ten pochłaniacz się chyba Slim nazywa? Taki zwykły, niepodłączony do niczego. Trzeba go wyciągać, żeby zadziałał, i pali sie światełko.A tę wannę masz w jakich wymiarach? Bo aż nie mogę sobie jej wyobrazić. Nasza ma 180 cm. długości i tyle samo pojemności w litrach. A wydawała mi się wielka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 S.P. - a nie masz jakiegoś zdjątka? Podziel się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.09.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Magdzuia ta wanna to oval lux z koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 07.09.2004 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Fajniutka... A tak w ogóle, to jeszcze nikt z naszej wanny nie korzystał... Jak to możliwe? W sumie miesiąc mieszkania... Jakoś tak szkoda szamba przepełniać... Dobrze, że jest kabina, to nie chodzimy brudni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.10.2004 03:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Magdzia gratuluje domku. Widze , ze u Ciebie robi sie coraz ladniej.Ja rowniez chyba zdecyduje sie na budowe Irmy2. Jeszcze raz gratuluje.Zdjecia sa bardzo ladne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.10.2004 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dzięki, bardzo mi miło. Polecam ten projekt, jest naprawdę fajny, zgrabny i funkcjonalny. Bardzo dobrze się nam mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.10.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Ciekawe, który wątek Magdzia jako drugi śledzi? PS. Podobno na odwyku jeno dwie kroplówki załączyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.10.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Coż, nawet Esperal można sobie podobno widelcem wyrwać, więc... Nie jest "letko"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 13.10.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dołączam się do pochwał i gratuluję projektu i stylu a przede wszystkim lokalizacji. Przyjemnego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 13.10.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 mam pytanie dot kabiny - co to i czy jestescie z tego zadowoleni. My mamy brodzik z Kola wiec pewnie nie wszytskie kabiny pasuja ale moze akurat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.10.2004 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Hmmm... nie pamietam. Nie jest to Koło, muszę sprawdzić, napiszę jak się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts