kroyena 13.10.2004 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Do kawiarni nie wpadniesz. Padło na ememsa, że zielony i oczka wyłupiaste od monitora ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.10.2004 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Nie, no jak sam kroyena do kawiarni prosi to nie sposób odmówić. Idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 14.10.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 mam pytanie dot kabiny - co to i czy jestescie z tego zadowoleni. My mamy brodzik z Kola wiec pewnie nie wszytskie kabiny pasuja ale moze akurat ... Sprawadziłam - jest to firma Aquaform, a ta konkretna kabina to półokrągła Aqua. Ciekawostką jest wieszak na ręcznik do kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2004 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Magdzia a gdzie sa zdjecia waszego domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.10.2004 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Chyba usunięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.10.2004 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Usunięte. Niestety, nie mogę usunąć całego wątku, więc została strona w galerii bez zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.10.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Magdzia - a dlaczego usunęłaś zdjątka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 18.10.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 no właśnie: DLACZEGO ??? czy to znaczy, że już nie zobaczymy Twojego domuku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.10.2004 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Nie wiem, jakoś tak nagle poczułam potrzebę prywatności i intymności, jakoś tak bardziej chcę być incognito, nawet wywaliłam swoją gębę z gąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Ktoś uprzejmy w robocie pozazdrościł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.10.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 szkoda ale mam nadzieję, że nas nie opuszczasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.10.2004 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Nie, nie o to chodzi (chociaż mamy taki fajny programik, który pokazuje, z jakiej domeny ktoś na naszą stronkę wchodzi i wiemy, że u mojego męża w pracy parę osób rozpoczynało dzień od sprawdzenia, co nowego mamy w domu). Po prostu jakoś tak... Może kompleksy w porównaniu z innymi domami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.10.2004 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 szkoda ale mam nadzieję, że nas nie opuszczasz. Maluszku, prawdę mówiąc, to staram się powoli odchodzić od Forum, bo za mocno sie uzależniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.10.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Magdzia nie opuszczaj nas, szkoda że nie zobaczymy już jak się zmienia Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 18.10.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Wszyscy tylko o zdjęciach i o zdjęciach...A ja powiem, że Wasze relacje z budowy są suuuper!!! I te Twoje, Magdziu, wtrącenia.... Pozdrawiam, Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.10.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Magdzia, nie odchodź, mimo, że nie załapałam się na zdjęcia, zawsze mnie podbudowywały wypowiedzi forumowiczów. A z tą prywatnością to masz rację, trochę trzeba zachować dla siebie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.10.2004 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Dzięki, myślałam, że nikt tego nie czyta, że wszyscy tylko zdjęcia oglądają... Ja myślę, że pokażę niedługo znów domek, jak trochę mi przejdzie robienie wszystkiego "żeby ładnie było na zdjęciu", bo zaczynałam popadać w paranoję. Jeszcze trochę, a zaczęłabym malować trawę na zielono i przyklejać z powrotem do drzew spadające liście. Zresztą, dla mnie każdy nowy nabytek do domu jest wydarzeniem, którym zaraz chciałabym się chwalić całemu światu. Więc wprowadzam samokontrolę żeby zahamować te zapędy. Ps. Ostatnio kupiliśmy mały komplecik do salonu (stoliczek do kawy i półko-szafkę RTV. Nie mogę sie powstrzymać przed wklejeniem zdjęcia, niech mnie ktoś trzyma... O qrcze, a jak w piątek przywiozą komplet wypoczynkowy, to chyba zniosę jajko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.10.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Magdzia, jak jednak nie będziesz się mogła pohamować, to wklej ten komplecik. Nie musisz robić zdjęcia panoramicznego. Niech będzie tylko to, co chcesz pokazać. Nic więcej. Prywatność należy się każdemu. Pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.10.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Magdzia - wiesz, nie trzeba malować trawy na zielono. Po prostu robisz zdjęcie "jak jest", bieżesz dobry program do obróbki zdjęć, i na zdjęciu "malujesz na zielono". Przed kupowaniem aparatu cyfrowego zakupiłem byłem kilka czasopism "fotograficznych". Jak poczytałem, z przykładami, co można zrobić to zapewniam że takie rzeczy jak "przyklejenie z powrotem liści do drzew", to betka A chyba lepiej zrobić to na zdjęciu niż w rzeczywistości - przynajmniej nie zmarźniesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 18.10.2004 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 W sumie niezły pomysł. Znajdę w sieci zdjęcia jakiegoś superwypasionego domu z wodotryskami i podam adres pisząc, że to moje. Nawet nie będę potrzebować programu do doklejania liści. To jest myśl! Dopiero ludziska będą piać z zachwytu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts