Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

IRMA II - domek Magdzi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 137
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie, nie o to chodzi (chociaż mamy taki fajny programik, który pokazuje, z jakiej domeny ktoś na naszą stronkę wchodzi i wiemy, że u mojego męża w pracy parę osób rozpoczynało dzień od sprawdzenia, co nowego mamy w domu). Po prostu jakoś tak... Może kompleksy w porównaniu z innymi domami...

Dzięki, myślałam, że nikt tego nie czyta, że wszyscy tylko zdjęcia oglądają...

Ja myślę, że pokażę niedługo znów domek, jak trochę mi przejdzie robienie wszystkiego "żeby ładnie było na zdjęciu", bo zaczynałam popadać w paranoję. Jeszcze trochę, a zaczęłabym malować trawę na zielono i przyklejać z powrotem do drzew spadające liście. Zresztą, dla mnie każdy nowy nabytek do domu jest wydarzeniem, którym zaraz chciałabym się chwalić całemu światu. Więc wprowadzam samokontrolę żeby zahamować te zapędy.

Ps. Ostatnio kupiliśmy mały komplecik do salonu (stoliczek do kawy i półko-szafkę RTV. Nie mogę sie powstrzymać przed wklejeniem zdjęcia, niech mnie ktoś trzyma... O qrcze, a jak w piątek przywiozą komplet wypoczynkowy, to chyba zniosę jajko...

Magdzia - wiesz, nie trzeba malować trawy na zielono. Po prostu robisz zdjęcie "jak jest", bieżesz dobry program do obróbki zdjęć, i na zdjęciu "malujesz na zielono". Przed kupowaniem aparatu cyfrowego zakupiłem byłem kilka czasopism "fotograficznych". Jak poczytałem, z przykładami, co można zrobić to zapewniam że takie rzeczy jak "przyklejenie z powrotem liści do drzew", to betka :)

A chyba lepiej zrobić to na zdjęciu niż w rzeczywistości - przynajmniej nie zmarźniesz ;)

Pozdrawiam