Aga J.G 18.10.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Magdzia jak już nie bedzie mogła wytrzymać to dawaj te nowości z zacowaniem prywatności Ja nie tylko oglądam czytam douczam się czasami cos zgapię i rysuje w głowie sowje wnetrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
George 26.10.2004 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Wiesz Magdziu, masz wiele racji w tym co napisałaś... czasami publiczne pokazywanie siebie, czy swojego domu niesie w konsekwencji o wiele więcej zła niż satysfakcji.... ja też usunąłem swoje zdjęcia i już więcej nikomu ich nie pokaże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 26.10.2004 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Wiem, nigdy nie wiadomo, kto te zdjęcia ogląda i do czego może je wykorzystać. Ale rozważam założenie fotoalbumu może na onecie, żeby chociaż zdjęcia pokazać bez ujawniania "danych osobowych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Wiem, nigdy nie wiadomo, kto te zdjęcia ogląda i do czego może je wykorzystać. Ale rozważam założenie fotoalbumu może na onecie, żeby chociaż zdjęcia pokazać bez ujawniania "danych osobowych". oj tam Magdzia , no wiesz co - wywalilas zdjecia zanim zdazylam ogladnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 26.10.2004 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Przecież one były co najmniej miesiąc na tapecie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Przecież one były co najmniej miesiąc na tapecie! Ale nie zdazylam Moze akurat ten miesiac , w ktorym bylam na urlopie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 26.10.2004 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Aga, zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Nie wiem, jakoś tak nagle poczułam potrzebę prywatności i intymności, jakoś tak bardziej chcę być incognito, nawet wywaliłam swoją gębę z gąb. No nie ! to i geba byla? wszystko przegapilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 26.10.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Kto późno przychodzi, sam sobie szkodzi Aga, nic nie straciłaś, zapewniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Magdzia, ktoś był "niemiły" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 26.10.2004 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Magdzia, ktoś był "niemiły" Nie, forumowicze złego słowa nie powiedzą. Wszyscy są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2004 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2004 Magdziu a gdzie Twoja kuchnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 27.10.2004 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Nadal na swoim miejscu A tak poważnie - pewnie się pojawi z cała resztą, ale w inny sposób (jakiś fotoalbum, czy cos...). No i mam już salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.10.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Magdziu- pokaz salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 27.10.2004 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Magdziu- pokaz salon No dobra, pokazuję: http://foto.onet.pl/upload/14/15/_356371_n.jpg tu, gdzie stoi "tablica mojżeszowa" czyli lustro tyłem, będzie kominek narożny (kiedyś tam) http://foto.onet.pl/upload/32/0/_356372_n.jpg a to rzut od strony kanapy na jadalnie i kuchnię (których nie widać). Pod tą ścianką dzielącą salon od kuchni będzie stało akwarium (kiedyś tam). A obrazki zawisną na ścianach (kiedyś tam) http://foto.onet.pl/upload/20/48/_356373_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.10.2004 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 Magdzia salonik cudny. Mebelki sliczne.W domku robi sie coraz ladniej.A jak Ci sie mieszka? Mam nadzieje , ze i ja niedlugo dolacze do grona budujacych Irme. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.10.2004 03:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Ale ładnie, dużo przestrzeni - to co lubię. Śliczne meble- jaka to firma? Szkoda, że usunęłaś resztę Może jeszcze zmienisz zdanie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.10.2004 03:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Magdzia - piękne firaneczki Gdzie kupiłaś? Coraz ładniejsza chatynka się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.10.2004 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Odpowiadam wszystkim: bonnie - mieszka się super, no, może poza tym, że dużo syfu się wnosi do domu, bo z zewnątrz nie jest wykończone, nie ma chodzniczków i wnosimy na butach dużo błota i piachu. ALe Irma jest rewelacyjna, mieszka sie bardzo wygodnie, wszystko jest "pod ręką", nie trzeba łazić po schodach, układ domu bardzo prosty, ktoś, kto jest pierwszy raz od razu się orientuje, co i gdzie i nikt nie ginie w korytarzach. Jest naprawde fajnie. Buduj szybko i dziel się wrażeniami Sonika - meble Swarzędz. A tej przesztrzenie rzeczywiście sporo, ale po mieszkaniu w klaustrofobicznej kawalerce teraz oddychamy pełną piersią Maluszku, firaneczki najprostsze jakie znalazłam, kosztowaly ok. 15zl/m kupione w Jaśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts