sni6 14.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Nie wybebeszyłem całkowicie, zarówno kompora jak i tłumik znajdują się w prawej goleni, lewa jest całkowicie pusta, do tego troche mieszanek, amputacji, dorabiania częsci i aluminiowych srubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 14.11.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Nie wybebeszyłem całkowicie, zarówno kompora jak i tłumik znajdują się w prawej goleni, lewa jest całkowicie pusta, do tego troche mieszanek, amputacji, dorabiania częsci i aluminiowych srubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 14.11.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 ja mam reba WC ale nic tam nie wybebesze bo waze wiecej niz dwie Twoje żonki Jak dla mnie to i tak waga rowerka jest rewelka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 14.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 no w sumie z reby ciężko cokolwiek wybebeszyć (dual air) Można zastosować zestaw karbonowych elementów do wnętrza, ale to juz dla maniaków Ile waży w tej chwili Twoja Kona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 14.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 10,2kg zwazone, ale ja juz szybciej w drugi rower zaiwestuje sni mi sie scott genius - jeszcze aluminiak np 30.... troche inne zastosowanie waga nie tak wazna albo mogl by byc spec enduro, scott ransom... takie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sni6 16.11.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Spec enduro... jezdzi bajecznie ale na polskie warunki pomyslał bm nad nowym stumpjumperem o skoku 140 mm, podjeżdza zdecydowanie lepiej W geniusie zawiecha mi nie leży... niby wszystko fajnie ale jakoś mało sztywnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 16.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 jezdzilem przez dwie godzinki na geniusie mc10 full carbon i mozliwosci sterowania damperem to bomba, pozycja troche jak na hardtrialu, ale mi sie bardzo podobal, i zastanawiam sie nad specem stampjumper 140mm ale musze sie gdzies na nim przejechac. musze poszukac gdzies demo day to sie przejade. PS obecnie mieszkam w angli i tu mozliwosci przetestowania rowerkow w sklepach sa przeogromne musze to wykozystac wklej jakies foty swoich sprzetow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luboniak 02.02.2010 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 http://bikeboard.pl/images/galeria_rowery/67922OHvmU.jpg Oto moja koza Fajny rowerek ale mam pytanko o siodło: masz strasznie nisko nosek nie spadasz z niego przypadkiem? Ogólnie temat MTB na forum o cegłach itp to mnie miło zaskoczył, sam troszkę pomykam, teraz na cannondale scalpel team replica custom, to taki fullik o wadze 8,6 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 06.02.2010 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Witam, po eksperymentach z tym siodelkiem pozbylem sie go, i mam teraz specializeda toup gel, o niebo wygodniejszy sprzet A jesli o Twoj chodzi to sliczna maszyna - pelen respekt kolego pogoda nie sprzyja ale pierwsze w sumie spacerkowe 7km zaliczone (w anglii), w polsce jak narazie to na desce posmigac bym wolal niz na rowerku PS wklej swoja maszyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luboniak 06.02.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Polecam siodło Tune Speedneedle raj dla du...y i waży 97 gramów!!!Mój rowerek:http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=11433&highlight=cannondale+scalpel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 06.02.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Polecam siodło Tune Speedneedle raj dla du...y i waży 97 gramów!!! Mój rowerek: http://light-bike.com/forum/viewtopic.php?t=11433&highlight=cannondale+scalpel Niestety musial bym sie zalogowac zeby zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luboniak 06.02.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Logowanie nie jest problematyczne, niestety z powodu przeładowania forum została wprowadzona konieczność logowania się ale jak się zarejestrujesz to już nie problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 06.02.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Zalogowalem sie - wow Tyle co moge napisac, gratuluje sprzetu - moj to tylko szaraczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luboniak 06.02.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Wielkie dzięki, ale jak to mówi mój znajomy to nie xtr'y napędzają rowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 07.02.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 W moim przypadku napedza grawitacja razy masa ridera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 20.04.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Czołem ponownie. Czasu wciąż brak, ale się nie poddam. I mam przy okazji jedno pytanie - hamulce tarczowe, hydrauliczne Proxima. Piszczą od jakiegoś czasu niemiłosiernie. Myślałem - zaolejone. Ale nie - są ok, okładziny w porządku. Przeszlifowałem drobnym papierem tarcze i klocki, ale dalej hałasuje. Ki diabeł - wadliwe okładziny, czy inna przyczyna? I pytanie drugie - amorek przód to RST Rapido Air - czy toto się regeneruje? Bo co jakiś czas muszę dobijać powietrze.A nowy to dobrze ponad 8 stów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 15.12.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Najlepszy sposob na piszczace hamulce - mozesz sie smiac, ale sprawdzony sposob. Przetrzyj tarcze coca cola lub pepsi, zawarty w nich kwas fosforowy zalatwia sprawe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 16.03.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 http://bikeboard.pl/images/galeria_rowery/51144YjWkh.jpg od jakiegos czasu cos bardziej grawitacyjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 16.03.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 http://bikeboard.pl/images/galeria_rowery/35519z9BYt.jpg oraz bardziej szosowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 31.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 endurotrophy.pl, emtb.pl Zapraszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts