kulesza 28.12.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Witam was,Ja dopier zaczynam rozglądać się za nowym rowerem mtb - budżet ok 1500 zł. Co w tej cenie mogę kupić. Zastanawiam się nad jednym [z tych rowerów] - jak myslicie czy się będa nadawały do jazdy rekreacyjnej ? Edytowane 7 Maja 2016 przez finlandia Moderowano link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henryczewski 16.02.2016 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2016 Minimalna półka cenowa i jakościowa w MTB to rowery Kellys, Cross, czasami znajdzie się jakaś fajna Merida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scashone 25.02.2016 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 preev napisał: co prawda temat besilnikowych dwóch kółek już był, ale może ktoś z Was jeździ na MTB w Beskidach? i na jakim sprzęcie jeśli można spytać? pozdrawiam Jakoże będe budował się w beskidach to powiem że jeżdzę Znaczy sie jeżdziłem 8 lat ,a teraz będe się tam sprowadzał A smigam w enduro Przypuszczalnie po wakacjach będe już w beskidach Póki co szukam tu porad - na razie ogrzewalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts