preev 06.08.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 jw. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 06.08.2004 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Przyłączam się! Co prawda jeszcze nie buduję, ale dzień bez Forum uważam za stracony! Chociaż bardzo ciężko dopchać mi się do komputera, bo wakacje i dzieciątko (fan komputera) siedzi cały czas w domu. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.08.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Uzależnienie... A co to takiego... ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.08.2004 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 "Uzależnienie (...), to nabyta silna potrzeba stałego wykonywania jakiejś czynności (...)" Źródło: wikipedia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 07.08.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Zawsze można potem wstąpić do AA albo się zaszyć, więc wchodzę w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Ja też jestem uzależniona i nie wyobrażam sobie życia bez Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Niedziela...leniwy poranek...wszyscy śpią...a ja gdzie? Przy komputerze, na Forum....ten post jest już trzeci jaki napisałam od rana.... Ale moje uzależnienie jest specyficzne - jak opada nadzieja, że cokolwiek będzie się działo dalej z naszymi fundamentami, to opada też ochota bywania na forum....bo mi smutno... I wtedy nie bywam na forum. Nawet czasem osiem....godzin mnie nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 08.08.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 ja też jestem uzależniony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 08.08.2004 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Przyznaję, że ja też! Wprawdzie głównie czytam, ale za parę lat może więcej napiszę. Wielu traktuję jak starych znajomych, chociaż oni pewnie nawet nie wiedzą o moim istnieniu. Pozdrawiam wszystkich forumoholików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.08.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Joskul, ja wiem o Twoim istnieniu. I nawet wiem, że jesteś uroczą kobitką, chociaż kiedyś myślałam, że jesteś facetem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sidney 09.08.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ja juz chyba wciągnąłem się na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 09.08.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Wstyd przyznać, ale jak się zastanowić, to jestem forumowy nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.08.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Zawsze można potem wstąpić do AA albo się zaszyć, więc wchodzę w to ... raczej do klubu AF... (Anonimowego Forumoholika)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2004 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 a myślałam ,że ja nie jestem ...... AF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 10.08.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 To może jakaś mała terapia?Bo ja też jestem uzależnionażeby tylko w pracy nie robili wyrywkowej kontrolinasz Szef Wielki Wódz ma xywkę Matrix ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.08.2004 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 więc otwieramy poradnię Anonimowych Forumholików tylko jaką terapię by tu zastosować oto jest pytanie ja proponuję w myśl zasady "co Cie nie zabije to Cię wzmocni"... więcej postów na forum Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.08.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 dołączam się do uzależnionych Joskul - ja też wiem o Twoim istnieniu - pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.08.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 I ja też. Tak krótko a tak mocno. Boję się co będzie dalej. Teraz dostęp mam tylko w pracy, ale już niedługo będzie też w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 11.08.2004 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 lista uzależnionych rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 11.08.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Absolutnie nie jestem uzależniona. I nie zasuwajcie mi tu, że uzależnienia zaczynają sie w chwili gdy ktoś zaprzecza, że jest uzależniony. Pozdrawiam innych "nieuzależnionych" A z resztą - uzależnionych też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts