nazwa12 12.03.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ja wchodzę tu co dziennie,chyba już jestem uzależniona he he ,ale zaglądam tu żeby poczytać i czegoś się nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.03.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 czemu ciągle tu jesteś? Dlaczego "ciągle"? Zauważ, że mam (miewam) spore luki. A przychodzę, bo jednak "starych" trochę zostało. W międzyczasie przyszli nowi, bywa tu wesoło. Ale napisałem przecież: I ta zmiana dokładnie mnie wyleczyła z uzależnienia. Dlatego nie cierpię, kiedy mnie tu nie ma. I niemal nie pisuję w tematach budowlanych. Mocno się kiedyś angażowałem, a szanowna redakcja nawet tytuł mi zabrała... Nich się ucieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 12.03.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Dlaczego "ciągle"? Zauważ, że mam (miewam) spore luki. A przychodzę, bo jednak "starych" trochę zostało. W międzyczasie przyszli nowi, bywa tu wesoło. Ale napisałem przecież: Dlatego nie cierpię, kiedy mnie tu nie ma. I niemal nie pisuję w tematach budowlanych. Mocno się kiedyś angażowałem, a szanowna redakcja nawet tytuł mi zabrała... Nich się ucieszą. szanowna redakcje nie reaguje nawet na konstruktywną krytykę w jej stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.03.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 szanowna redakcje nie reaguje nawet na konstruktywną krytykę w jej stronę... Tak było zawsze, nie ma się co łudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 12.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tak było zawsze, nie ma się co łudzić. no to spoko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts