budowa2016 10.10.2016 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Dziś przyglądałem się jak wygląda obróbka kominów na mojej budowie. Jak dla laika z bliska wydało mi się, że raczej kiepsko zostało zrobione. Szczególnie jeśli chodzi o membranę wokół komina. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowa2016 12.10.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Prosze o opinie póki można coś jeszcze z tym zrobić. Niedługo przyjdzie dachówka więc pewnie wcale tego nie będzie widać a problem, jeśli jak podejżewam istnieje to i pozostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 12.10.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Przeciez to jeszcze nie skonczone. Gdzie obrobka blacharska? Na komin nakleisz jakies plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowa2016 12.10.2016 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Nie, będzie tynk mozaikowy. Komin wiem, że nie dokończony chodzi mi bardziej co się dzieje w dolnej części, a szczególnie z membraną, której widać jakieś strzępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 16.10.2016 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Nie, będzie tynk mozaikowy. Komin wiem, że nie dokończony chodzi mi bardziej co się dzieje w dolnej części, a szczególnie z membraną, której widać jakieś strzępy.Nic się nie dzieje...Może trochę niechlujnie zrobione na dole (powinni trochę wyrównać i odciąć nadmiary), ale jeśli dalszy ciąg będzie zgodny z zasadami, powinno być ok. Ocieplenie chyba z materiału palnego? Jeśli tak, tu bym upatrywał problemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts