budowa2016 12.10.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Czy orientował się ktoś skąd tak horrendalne ceny dostawek do drzwi? Sprawdzałem producenta, którego drzwiami jestem zainteresowany i wyszło, że dostawka stała 30cm Perfect z przeszkleniem to niedaleko od 2k! gdzie całe drzwi kosztują 3 stówki więcej + VAT. Wychodzi mi, że o niebo bardziej ekonomicznie jest zamówić szersze drzwi i zamurować resztę otworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 12.10.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Wychodzi mi, że o niebo bardziej ekonomicznie jest zamówić szersze drzwi i zamurować resztę otworu. No to wiesz co robić. Dostawa to praktycznie całe skrzydło. Trochę mniejsze. Ale to niemal tyle samo pracy co przy pełnym skrzydle. Tańsze sa już naświetla stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 18.10.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Tylko pytanie co masz na myśli pod pojęciem dostawka? Skrzydło bierne / czynne (mniejsze od głównego skrzydła) czy naświetle boczne (szyba w fixie)? Pytam, bo ludzie to bardzo różnie opisują, a człowiek po 30 min pokazywania czegoś dowiaduje się, że to w ogóle nie o to chodzi klientowi.A ceny i konstrukcja - trochę mniej roboty od skrzydła i trochę niższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 19.10.2016 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Tylko po co Ci stała dostawka? Dla bajeru wydać 2 tysiaki? Jakiej szerokości masz wejście i jakiej szerokości są następne drzwi? Może lepiej za te 2 tysiaki zrobić otwieraną dostawkę gdzie w razie potrzeby możesz poszerzyć sobie wejście.A jak masz np 90ki dalej w przejściu to zamuruj sobie nadmiar o będziesz miał po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts