trylobit 13.10.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Witam. Niedawno otrzymałem warunki zabudowy na budowę domu, lecz niepokoi mnie nieprzekraczalna linia zabudowy która wynosi 7 metrów od drogi prywatnej. W gminie dowiedziałem się że, linia ustanowiona jest na podstawie odległości pierwszego domu wybudowanego wzdłuż owej drogi. Ze względu na nieregularny kształt działki (klin) jak również całego terenu, taka linia zabudowy sprawia że mam bardzo ograniczone pole do manewru co do wyboru projektu. W załaczniku zdjęcie z mapki. Co by było gdyby sąsiad postanowił wybudować się 10 albo 12 metrów od drogi. Prosił bym o podpowiedz, czy jest możliwość przesunięcia owej linii, i ewentualnie jak to zrobić? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.10.2016 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Lepiej poszukaj fajnego architekta i niech zrobi ładny projekt domu na tym co masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts