pablojarocin 13.10.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2016 Od jakiegoś czasu podczas bardzo obfitych deszczy powstaje mi przeciek między balkonem na dobudówce. Dom jest w trakcie budowy i czym bym załatać ten przeciek??? Chciałem w tej altanie pod balkonem zrobić sufit podwieszany ale musiałem się wstrzymać przez ten problem. Ponoć na tej dobudówce jest papa położona ale pewnie firma co to robiła to zrobiła równo ze ścianą. Myślałem żeby na tym balkonie położyć pasek papy i go wywinąć na ścianę. Ma ktoś jakieś porady co z tym zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 15.10.2016 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Papa powinna być wywinięta aż na ścianę więc do realizacji jeżeli na balkonie leży tylko papa to mały problem. Gorzej jak już jest wylewka i nie daj Panie B. płyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablojarocin 16.10.2016 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 No właśnie wylewka jest ale całe szczęście płytek nie ma. A można dać taką uszczelniacz z mapei 2 składnikowy http://www.mapei.com/PL-PL/Uszczelnienia-i-izolacje-przeciwwodne/Hydroizolacja-konstrukcji-nadziemnych/MAPELASTIC??? Albo skuć wylewkę i położyć nową papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek6308 16.10.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2016 Ja proponuję zrobić tak jak powinno być więc skuć wylewkę, położyć nową papę z tym wywinięciem ( oczywiście termozgrzewalna), wykonać wylewkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts