kulibob 25.11.2017 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Jest tańsze, a nie lepsze Jeśli dla Ciebie to, co tańsze oznacza przewaznie lepsze, to nie mamy o czym gadać... Przeważnie. na przykład ja nie zdecydowałbym się na codzienne 1x lub 2x palenie w kominku lub palenie w śmieciuchu. To co jest lepsze zależy od punktu z którego na to patrzymy. Np jak dla mnie Ty wybrałeś najgorszy możliwy sposób ogrzewania a dla Ciebie on jest ok. Ja wybrałem to co wydawało mi się najlepsze i na co było mnie stać. na chwilę obecną tylko jedno rozwiązanie jest lepsze a drugie potencjalnie lepsze. A kominki są ok co niektórym nie przeszkadza codzienne palenie ich sprawa jak nie kopcą na całego to co w tym złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.11.2017 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Trzeba pokrętło na sterowniku kotla na bałwanka i 22C ustawić, to nie spadnie No co ty nie powiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.11.2017 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Przeważnie. na przykład ja nie zdecydowałbym się na codzienne 1x lub 2x palenie w kominku lub palenie w śmieciuchu. To co jest lepsze zależy od punktu z którego na to patrzymy. Np jak dla mnie Ty wybrałeś najgorszy możliwy sposób ogrzewania a dla Ciebie on jest ok. Ja wybrałem to co wydawało mi się najlepsze i na co było mnie stać. na chwilę obecną tylko jedno rozwiązanie jest lepsze a drugie potencjalnie lepsze. A kominki są ok co niektórym nie przeszkadza codzienne palenie ich sprawa jak nie kopcą na całego to co w tym złego. No i własnie tacy jak Ty, czy kolega od brykietu mimo, ze Was stać na czyste grzanie, dokładacie do produkowania zanieczyszczeń. I takich sa tysiące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.11.2017 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 No i własnie tacy jak Ty, czy kolega od brykietu mimo, ze Was stać na czyste grzanie, dokładacie do produkowania zanieczyszczeń. I takich sa tysiące... Mało tego, jeszcze się mnożymy. A co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.11.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 No co ty nie powiesz? Pomagam, gdyż słyszałem, że spora część społeczeństwa nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem instrukcji obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.11.2017 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Pomagam, gdyż słyszałem, że spora część społeczeństwa nie potrafi przeczytać ze zrozumieniem instrukcji obsługi. Zrób krok w bok bo stoisz w kałuży złości i chamstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 25.11.2017 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Za chamstwo to tutaj banują. Przypomnisz swoją liczbę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 25.11.2017 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Przygasa w kominku, czas dołożyć. Może ktoś pomoże, bo za nic w świecie nie mogę znaleźć tego knefla z "bałwankiem" na kotle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mm0123 25.11.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2017 Ja dziś nie pale, po wczorajszej sesji - rano bylo 23.8...dziś dzień słoneczny i teraz 23.2 jeszcze jest a u eko-sknerusów 21.5 i gorąc i to przy 10gr/kwh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Mało tego, jeszcze się mnożymy. A co! Nie mogę tej wiecznej ansy, takich oponentów jak on zrozumieć.No można być roszczeniowym długo,dłużej ale nie cały czas..Tłumaczysz ,że u siebie na swoim "podwórku" robisz to zgodnie z normami.Wyzywa nas od różnych ,czyha i czeka by doprowadzić Cie do wkurzenie wiedząc ,że ja Cie nakręci to w końcu wybuchniesz a, opiekun tego wątku o kominkach da Ci bana.Tak to działa.Ty starasz się by spalanie było w odpowiedniej ilości powietrza.Dbasz o instalacje i ciągi kominowe.Twoja emisja spalin jest znikoma w porównaniu z tabelkami tu wielokrotnie przedstawianymi.Nie!!! on ma najlepiej , Ty masz odwieczny syf on spaliny ze swojego kondensata:p odprowadza do Matki Ziemi by sąsiadom nie smrodzić.Super EKO. Nasłuchał się tych opowieści i je tu niemerytorycznie przedstawia.Dzisiaj bo żar jeszcze po nocy mam popalę samym brykietem i wkleję fotkę. Zobaczymy jak przedstawia się temp. i jaki kolor wyjdzie mi z komina..Masz pomysł by tak wielkiej personie nie deptać po odciskach? Dać go do ignorowanych i zupełnie ignorować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Przygasa w kominku, czas dołożyć. Może ktoś pomoże, bo za nic w świecie nie mogę znaleźć tego knefla z "bałwankiem" na kotle. On ma super sterownik z super grafiką.Ty masz gorszą to i bałwanka nie masz. .Idę rozpalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.11.2017 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Nie mogę tej wiecznej ansy, takich oponentów jak on zrozumieć.No można być roszczeniowym długo,dłużej ale nie cały czas..Tłumaczysz ,że u siebie na swoim "podwórku" robisz to zgodnie z normami.Wyzywa nas od różnych ,czyha i czeka by doprowadzić Cie do wkurzenie wiedząc ,że ja Cie nakręci to w końcu wybuchniesz a, opiekun tego wątku o kominkach da Ci bana.Tak to działa.Ty starasz się by spalanie było w odpowiedniej ilości powietrza.Dbasz o instalacje i ciągi kominowe.Twoja emisja spalin jest znikoma w porównaniu z tabelkami tu wielokrotnie przedstawianymi.Nie!!! on ma najlepiej , Ty masz odwieczny syf on spaliny ze swojego kondensata:p odprowadza do Matki Ziemi by sąsiadom nie smrodzić.Super EKO. Nasłuchał się tych opowieści i je tu niemerytorycznie przedstawia.Dzisiaj bo żar jeszcze po nocy mam popalę samym brykietem i wkleję fotkę. Zobaczymy jak przedstawia się temp. i jaki kolor wyjdzie mi z komina..Masz pomysł by tak wielkiej personie nie deptać po odciskach? Dać go do ignorowanych i zupełnie ignorować? Nic dodać, nic ująć. Jest jedną rada na jego zachowanie a mianowicie nie odpisywać i nie dać się sprowokować. On tak działania pcha nas w bany, których ja ani Ty się nie boimy. Nawiasem mówiąc, czasem nie da się cicho siedzieć czytając tę bzdety. Ale cóż, siedząc w bezobsługowy domu i gapiąc się na sterownik super car takie rzeczy do głowy przychodzą typu "a co tam, powkurzam ich, to może któryś bana załapie". Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.11.2017 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Nic dodać, nic ująć. Jest jedną rada na jego zachowanie a mianowicie nie odpisywać i nie dać się sprowokować. On tak działania pcha nas w bany, których ja ani Ty się nie boimy. Nawiasem mówiąc, czasem nie da się cicho siedzieć czytając tę bzdety. Ale cóż, siedząc w bezobsługowy domu i gapiąc się na sterownik super car takie rzeczy do głowy przychodzą typu "a co tam, powkurzam ich, to może któryś bana załapie". Pzdr. Zabawne historyjki piszesz Nie musze pilnowac CAR, mam czas na przyjemniejsze rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.11.2017 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Zabawne historyjki piszesz Nie musze pilnowac CAR, mam czas na przyjemniejsze rzeczy Ja również np. na palenie w kominku i gapienie się to na ogień, to na tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.11.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Pasjonujace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.11.2017 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Pasjonujace. Ty masz foto hobby a ja fire hobby. To nie podlega dyskusji i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Ty masz foto hobby a ja fire hobby. To nie podlega dyskusji i koniec. Masz rację.Czas omijać intruza szerokim kręgiem.Ten facet nie ma duszy i na dodatek ma tylko roszczenia.Ma lepiej od nas i niech tak mu będzie.Boli mnie to jego bezustanne wyzywanie nas publicznie .Brawo Ty.To tacy bezduszni fanatycy ,prowokatorzy doprowadzają nas do tego ,że moderator (wiadomo który) daje bana nam.Nie jemu.Wątek przyjemny.Można w nim wiele.Z brykietem pojechałem w chałupie po rajtuzach. Jem obiad i zmywam się na kolację. Synio będzie podkładał do komory paleniskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.11.2017 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Masz rację.Czas omijać intruza szerokim kręgiem.Ten facet nie ma duszy i na dodatek ma tylko roszczenia.Ma lepiej od nas i niech tak mu będzie.Boli mnie to jego bezustanne wyzywanie nas publicznie .Brawo Ty.To tacy bezduszni fanatycy ,prowokatorzy doprowadzają nas do tego ,że moderator (wiadomo który) daje bana nam.Nie jemu.Wątek przyjemny.Można w nim wiele.Z brykietem pojechałem w chałupie po rajtuzach. Jem obiad i zmywam się na kolację. Synio będzie podkładał do komory paleniskowej. Napisz mi NS po ile u Ciebie jest pini-key (ołówek) bo u mnie to już z cenami przeginają. To według mnie najlepszy brykiet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.11.2017 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Napisz mi NS po ile u Ciebie jest pini-key (ołówek) bo u mnie to już z cenami przeginają. To według mnie najlepszy brykiet. Bardzo kaloryczny.To prawda.Masz fotkę.Ten za 10 kg w promocji płaciliśmy 8 zł /10 kg.Nie jest tani.Tona 8 stów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 26.11.2017 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2017 Bardzo kaloryczny.To prawda.Masz fotkę.Ten za 10 kg w promocji płaciliśmy 8 zł /10 kg.Nie jest tani.Tona 8 stów. Spoko cena, u mnie 1000 i wyżej. Kupiłem podobny kiedyś w promocji i powiem, że jest najlepszy, zaraz za nim RUF z Barlinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts