butynski 21.12.2017 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Nazywa się=ma na imię,ciężko zrozumieć nie? Nazywasz się Paweł. Oznacz,że ktoś ma na imie Paweł. Chyba u ciebie za duży smog i już ciężko ze zrozumieniem nie? Ja mam na imię Darek .Pozdrowiłeś ciotkę z pod Lublina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Na święta przyjedzie.A skąd wiedziąłęś,żę ciotka?Strzeliłeś i ci się udało? Edytowane 21 Grudnia 2017 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 21.12.2017 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 Nie ma mnie w domu. Kominka nie mam. A ile zrobić 30 stopni w piatek jak wróce? Do tylu to ty se możesz wodę podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 21.12.2017 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) "... Rzecz nie jest skomplikowana, mianowicie należy tylko umiejętnie rozróżniać zdanie zaczynające się słowami Nazywam się… od tego, które brzmi Mam na imię…. W wypadku tego pierwszego konieczne jest, aby pojawiło się nazwisko danej osoby (może być z imieniem, ale nie jest to obligatoryjne), czyli: (1) Nazywam się Kowalski lub (2) Nazywam się Jan Kowalski. Jeśli zaś używamy konstrukcji Mam na imię…, to jak sami podajemy, należy podać wyłącznie imię, np. Mam na imię Jan. ..." http://filologpolski.blogspot.com/2015/01/nazywam-sie-mam-na-imie.html Rób kominek w domu - w świąteczne wieczory siedząc przy miłym ciepełku z SJP i lampką czegoś dobrego przy okazji nauczysz się poprawnych znaczeń słów Edytowane 21 Grudnia 2017 przez przemo1 link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 21.12.2017 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2017 (edytowane) Do tylu to ty se możesz wodę podgrzać. 80 stopni grubo żaru ładuje drewno a na to zrembkie wymieszną węglem lub trociny z oponą :lol2: dolna klapka full opór i pompka na 2 bieg jak się rozpędzi do 80 pompka na 3 bieg i na żar drewno i zrembki z węglme lub trociny z oponą :lol2: i w chacie 30 stopni po jakimś czasie. A przy tych 80 stopniach to dobrze się spala wilgotne paliwo i nieforemne drewno ewentualnie trochę oleju z trotem zamiast trotu z kawałkiem opony.:lol2: Wygeneruje się dwa razy więcej mocy ale temperatura spalin sięgnie zenitu pomimo tego,że płomień będzie krótki i jasny. Edytowane 21 Grudnia 2017 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eliks 22.12.2017 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Najlepszego mtdeusz, zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 22.12.2017 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Wzajemnie.Eliks.Zdrowia,szczęścia,pomyślności,wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku,preznetów i wszystkiego czego sobie życzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 22.12.2017 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 22.12.2017 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 [attach=config]403627[/attach] [attach=config]403628[/attach] [attach=config]403629[/attach] [attach=config]403630[/attach] To ja już wolę gaz, który odpaliłem miesiąc temu. Niech kosztuje ile chce ale jest czysto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 22.12.2017 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2017 Troche kurzu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.12.2017 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 [ATTACH=CONFIG]403627[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]403628[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]403629[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]403630[/ATTACH] Matko i córka.Moja małża jakby to miała toby codziennie mnie lała i płakała.Wybieram zdecydowanie KZPŁW w salonie-kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 23.12.2017 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Aż taką surową maż żone?Ale większość kobiet to... same są bródne,napudruja się i krzyczą,że bałagan.Po za tym to jest w piwnicy.To teraz pokaż ile masz smoły czy innych węglowodorów na wymienniku w swoim KZPŁW.Dzisiaj jak zaczołem grzać to obecnie jest upał w domu i 74 stopnie na 3 biegu pompy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.12.2017 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2017 Aż taką surową maż żone? Ale większość kobiet to... same są bródne,napudruja się i krzyczą,że bałagan. Po za tym to jest w piwnicy. To teraz pokaż ile masz smoły czy innych węglowodorów na wymienniku w swoim KZPŁW. Dzisiaj jak zaczołem grzać to obecnie jest upał w domu i 74 stopnie na 3 biegu pompy. To mi nie grozi. Gosiuś ma naturalny makijaż.piwnice porównujesz do mojego salonu-kotłowni.na którym wymienniku???.chodzi ci o płomieniówki w komorze paleniskowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 25.12.2017 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Zdjęcia wymiennika,który odbiera ciepło od spalin (u cibie pewnie to jest dym).Chodze po domu z krótkim rękawem.26stopni sauny. Edytowane 25 Grudnia 2017 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.12.2017 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Zdjęcia wymiennika,który odbiera ciepło od spalin (u cibie pewnie to jest dym). Chodze po domu z krótkim rękawem.26stopni sauny. Wymiennik-płomieniówki w komorze paleniskowej mam wodne fotkę chyba mogę zrobić .Reszta to tylko wtedy jak rozbiorę do wymiany nowego wkładu.Ale jak by był taki syfiasty jak twój to w życiu dzikjusa nie pokażę..Wstyd taki badziewny stan kotłowy pokazywać.Oj wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 26.12.2017 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 To pokaż.Za dużo popiołu u mnie?Od następnego sezonu grzewczego i tak przechodzę na drewno i pelet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 26.12.2017 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Wstyd taki badziewny stan kotłowy pokazywać.Oj wstyd. Tak wygląda kotłownia w stanie naturalny, Niezależnie od tego czy jest w piwnicy czy w salonie. Ale kiedy jest w salonie to zazwyczaj żona lata na miotle z mopem w ręku, córka z laciem biega po domu i ubija robaki co z drewna wypełzły, syn/babcia zbiera ich truchła, a pan domu zajmuje się taczkowaniem drewna. Taki podział obowiązków sprzyja czystości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 26.12.2017 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 Tak wygląda kotłownia w stanie naturalny, Niezależnie od tego czy jest w piwnicy czy w salonie. Ale kiedy jest w salonie to zazwyczaj żona lata na miotle z mopem w ręku, córka z laciem biega po domu i ubija robaki co z drewna wypełzły, syn/babcia zbiera ich truchła, a pan domu zajmuje się taczkowaniem drewna. Taki podział obowiązków sprzyja czystości . Współczujemy Ci takiej sytuacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 26.12.2017 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2017 [ATTACH=CONFIG]403627[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]403628[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]403629[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]403630[/ATTACH] Całkiem przyzwoicie to wygląda. Za starych czasów u mnie było o niebo gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 28.12.2017 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2017 Niktspecjalny gdzie zdjęcia?Aparat ci się popsuł czy za dużo smoły wyprodukowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts