wg39070 15.02.2018 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Odświeżyłem topik i popatrz jak się od razu do gardeł rzucili. Nie można spokojnie przyjąć ,że w tej pełnej konfliktów Polsce są jeszcze ci którzy na smog mają inne baczenie , że starają się jemu przeciwdziałać, że poprawiają błędy innych , wspierają się w technicznych zagadnieniach związanych z tym terminem i upominają tych co źle robią.Wiesz co ćwierćinteligent ma jakieś pojęcie i wie co chcemy przekazać.Ten mniejszy niż ćwierć tylko klapki i zero dialogu. No cóż, na pewne kwestie i poglądy wpływu nie mamy. Ale skoro opona nie zaczernia paleniska to ...więcej pytań nie mam. No ale to my trujemy, wysokiej klasy brykietem, tudzież suchutkim drewnem liściastym. Zapomniałbym, należymy do elitarnego kółka wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 No cóż, na pewne kwestie i poglądy wpływu nie mamy. Ale skoro opona nie zaczernia paleniska to ...więcej pytań nie mam. No ale to my trujemy, wysokiej klasy brykietem, tudzież suchutkim drewnem liściastym. Zapomniałbym, należymy do elitarnego kółka wzajemnej adoracji. Wiesz we współczesnym świecie to nie przynosi to nam ujmy na honorze ,którego posiadaczami jesteśmy.Wręcz przeciwnie nie czaimy się jak hieny by słowa techniczne zamieniać na niepotrzebne prowokujące wulgaryzmy techniczne jeśli takowe są. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.02.2018 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Wiesz we współczesnym świecie to nie przynosi to nam ujmy na honorze ,którego posiadaczami jesteśmy.Wręcz przeciwnie nie czaimy się jak hieny by słowa techniczne zamieniać na niepotrzebne prowokujące wulgaryzmy techniczne jeśli takowe są. pzdr. Czekaj, czekaj zaraz ekolodzy udowodnią nam, że honoru za grosz nie mamy. Coś wymyślą, wierzę w ich kreatywność. Chwilę wszak trzeba będzie poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Przepraszam ale to chyba nie ten wątek. Racja .Nieuchronnie podąża w zupełnie innym kierunku.Widzisz jeszcze nie kumają.Wiesz jak ktoś jest rozkojarzony i nie te leki , a grypa sieje spustoszenie to i myli węgiel z brykietem i sezonowanym drewnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 15.02.2018 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Drewno sezonowane no do GS to musi być sezonowane.Kominki są zacofanymi GS-ami i przez to ekolodzy wam udowdnią,że... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Czekaj, czekaj zaraz ekolodzy udowodnią nam, że honoru za grosz nie mamy. Coś wymyślą, wierzę w ich kreatywność. Chwilę wszak trzeba będzie poczekać. Jeden już się pojawił.Wstrętny jegomość .Czas go chyba olać i nie zaprzątać głowy,niereformowalny facet z grupy podwyższonego ryzyka. Robić swoje doświadczać ,wymieniać poglądami i krok po kroku pokazywać tym co mają i tym co mają zamiar mieć ,że kominki w 21 wieku to nie beczka z syfiastą substancją zakopaną w śniegu na Antarktydzie czy zatopiona w morzu.To przyjazne urządzenia gdy obsługiwane są przez ludzi mających świadomość do czego służą .Nie wszystkich do jednego wora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 15.02.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 W kominku brzydkie płomienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 wg39070 ..............widzisz coś zauważył Pan z Pajacykowa i zinterpretował to nawet składnie.Ogień mu się nie podoba.Może mu sie nie podobać ponieważ jest piękny. .Powiem Ci ,że z brykietu (nazwę wkleja jak go lepiej doświadczę) jest nieco inny kolor , a i aparat nie oddaje tej rzeczywistości płomieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 15.02.2018 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Czekaj, czekaj zaraz ekolodzy udowodnią nam, że honoru za grosz nie mamy. Zgadłeś . Wypowiedzi człowieka honoru, pretendującego do bycia szanowanym kominkowcem: No właśnie, tak mi się podoba! Tu i teraz mam życzenie i wszyscy na mojej ulicy wąchają dym z drewna brzozowego. Jutro zobaczę i zadecyduję co będą wdychać. Hahahaha Żal Ci? A ja teraz napaliłem jakimś dziwnym brykietem, śmierdzi ten dym jak jasny gwint aż musiałem pozamykać kratki wentylacyjne. Ale daje tanie ciepło, hahaha! A kij z sąsiadami, niech wąchają, zaraz jeszcz dołożę bo noc idzie. W zeszłym roku cała Polska w smogu. Odpowiedź na zachetę do wysłuchania audycji radiowej poświęconej ograniczeniu emisji: No to miłego oglądania. Ja w tym czasie dołożę do kominka bo przygasa, zwiększę cug i dam czadu co by ciepło w chałupie było! Ludzie honoru http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif ha ha ha he ha ha ROTFL http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Zgadłeś . Wypowiedzi człowieka honoru, pretendującego do bycia szanowanym kominkowcem: W zeszłym roku cała Polska w smogu. Odpowiedź na zachetę do wysłuchania audycji radiowej poświęconej ograniczeniu emisji: Ludzie honoru http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif ha ha ha he ha ha ROTFL http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif Gdybyś był entuzjastą czegoś zupełnie odmiennego to bym zrozumiał użycie słowa honor w stosunku do osoby ,która wielce różni się od ciebie Czy ty wiesz co to honor tak lakonicznie tu przez ciebie przedstawiany??? . To bardzo szerokie zagadnienie z którym nie powinieneś się utożsamiać. Należysz do grupy podwyższonego ryzyka i tam pozostań. Jesteś próżny i nie powinieneś wdawać się w dyskusje z lepszymi od ciebie.Nie zepsujesz chęci do obcowania z kominkiem ponieważ ty nie myślisz.Jak go znam przenośnią jaką się posłużył tylko przekonała mnie, że jesteś osobą cechującą się bezmyślnością w te klocki. Edytowane 15 Lutego 2018 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 15.02.2018 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 NiktSpecjalny chodziło mi,że teń ogień taki żółto-pomarańcowy-brzydki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 15.02.2018 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 NiktSpecjalny chodziło mi,że teń ogień taki żółto-pomarańcowy-brzydki. On ma mieć tylko klimat, spalać może się kiepsko emitując tony toksycznego syfu . Ale jak sam NiktSpecjalny siebie okreslił: My próbujemy ,polepszamy ,doświadczamy się ale to dla niego za mało. Próbujemy, polepszamy, doświadczmy http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 NiktSpecjalny chodziło mi,że teń ogień taki żółto-pomarańcowy-brzydki. Jaki ma być niebieski???.Tą fazę rozpalania można śmiało nazwać fazą Rem.Moja kochana przy takich płomieniach odlatuje i zasypia. Poniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchenz 15.02.2018 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 .Moja kochana przy takich płomieniach odlatuje i zasypia. Poniał. Smrodzę, bo moja księżniczka tego pragnie Jeszcze dzieckiem się zasłoń, najlepiej horom curkom http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif W sumie dobrze, że nie lubi zapachu napalmu o poranku - dopiero byłaby jazda, jakby księciunio spełniał życzenia .....heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 15.02.2018 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Szkoda,że tego nie nagrałe.To się nagra w sobote.Na PoliEtylenie z mokrymi obierzynami ziemniaczanymi był już nie płomień ale taka biała gorąca,przezroczysta poświata.Istne piekło.Ogień ma być jasny półprzezroczysty lub przezroczysty biało-zółtawy z wyraźnymi brzegami.Jak masz ciemniejące,mieko się kończące,nie wyraźnie brzego to kopcisz dymem,sadzą,węglowodorami.A jak kopcisz przy rozpalaniu?Bo mój DS to się rozpala bezdymnie drewnem.Kominek to GS i nie uzyskasz w nim czystego spalania drewna i kropka.Będzie kopcić lub śmierdzić źle spalonym drewnem i kropka. Toż to ja z opony drewna i trociń mam dużo bardziej gorący jasniejszy,półprzezroczysty płomień niż ty z drewna. Edytowane 15 Lutego 2018 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.02.2018 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Smrodzę, bo moja księżniczka tego pragnie Jeszcze dzieckiem się zasłoń, najlepiej horom curkom http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif W sumie dobrze, że nie lubi zapachu napalmu o poranku - dopiero byłaby jazda, jakby księciunio spełniał życzenia .....heh Ty to tak zawsze czy tylko tu się uzewnętrzniasz??? O jakim ty smrodzie mówisz i z tym związanych syfkach???.Mówiliśmy o ogniu , kolorze płomieni ,a ten jasnowidz już schodzi do kopalni.Pozdrów żonę i powiedz ,że forumowicz z FM powiedział ,że jesteś żałosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 15.02.2018 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Obrazek nie jest mój. Zdjęcie przedstawia płomień w kominku. Tu masz gorące dopalone płomienie z drewna. Te płomienie są pieknę i w dodadku rakietow brzmią. Edytowane 15 Lutego 2018 przez mtdeusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.02.2018 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Zgadłeś . Wypowiedzi człowieka honoru, pretendującego do bycia szanowanym kominkowcem: W zeszłym roku cała Polska w smogu. Odpowiedź na zachetę do wysłuchania audycji radiowej poświęconej ograniczeniu emisji: Ludzie honoru http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiech2.gif ha ha ha he ha ha ROTFL http://emotikona.pl/emotikony/pic/2smiejsie.gif Szukałeś, szukałeś i znalazłeś. Brak mi słów dla twojej płycizny umysłowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 15.02.2018 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Szkoda,że tego nie nagrałe.To się nagra w sobote.Na PoliEtylenie z mokrymi obierzynami ziemniaczanymi był już nie płomień ale taka biała gorąca,przezroczysta poświata.Istne piekło. Ogień ma być jasny półprzezroczysty lub przezroczysty biało-zółtawy z wyraźnymi brzegami. Jak masz ciemniejące,mieko się kończące,nie wyraźnie brzego to kopcisz dymem,sadzą,węglowodorami. A jak kopcisz przy rozpalaniu? Bo mój DS to się rozpala bezdymnie drewnem. Kominek to GS i nie uzyskasz w nim czystego spalania drewna i kropka. Będzie kopcić lub śmierdzić źle spalonym drewnem i kropka. Toż to ja z opony drewna i trociń mam dużo bardziej gorący jasniejszy,półprzezroczysty płomień niż ty z drewna. Czytasz czasami co piszesz? Dobrze się czujesz? Może nie chlej jak masz zamiar pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mtdeusz 15.02.2018 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Tylko masz taki problem,że ja nie pije alkoholu wogule. A co nie podoba się mój czysty płomień z opon i polietylenu? U was w kominkach gorszy. Zazdrosny.:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts