Yatza 06.09.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 ... kilometry tracone na dojazd do placu budowy DOMU - Forumowicze, jak macie daleko na budowę od miejsca aktualnego, "tymczasowego " miejsca zamieszkania? Hmm, znalazłem się w przedziale 50-100km... wariat jestem... Z mieszkania na działkę jest 60km, drogą dwupasmową, 45 minut. Za daleko, oj za daleko... Do obecnej pracy z działki jest jakieś 50km. Też za daleko... ale tam jest tak ładnie Ciekawe czy zaczniemy się tam budować, ciekawe... Do dojazdów do pracy jestem przyzwyczajony (11km poprzednia praca, teraz koło 21km), ale żonka ma za daleko (teraz 35km, z działki byłoby 75km). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nas od budowy dzieli 10 km, czyli niedużo, biorąc pod uwagę niezbyt duży ruch na tym odcinku drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 06.09.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 12 km. Autobusem w jedną stronę 4,50 zł bilet dla jednej osoby. Nigdy nie jechałem tym autobusem Gdybym chciał jeździć z żoną to by wyszło 18 zł za dojazd i powrót dla dwóch osób. Samochód przerobiłem na gaz i w obie strony kosztuje mnie jazda ca. 3,6 zł. I to mnie najbardziej cieszy , bo na budowie jestem codziennie , a ...................................już niedługo będę tam zawsze i codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 06.09.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Ja mam do budowy bliziutko 15 min na piechotke autem 5 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 06.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Witam !!! Od mojego bloku w którym (jeszcze ) mieszkam 7,5 km pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 06.09.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 3 km z każdego ważnego miejsca (obie prace, dom, rodzice) Zawsze mogę dojechać w parę minut i nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. To był jeden z warunków przy wyborze działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolka111 06.09.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Jam mam działkę na sąsiedniej ulicy . Mieszkam w małum miasteczku, więc wszyscy wszystko wiedzą . Dopiero jak zaczęłam budować dom, to doceniłam ciekawość sąsiadów. Jak tylko na działce staje obcy samochód sąsiad idzie na spacer z pieskiem . W ten sposób mam stały nadzór. Do pracy mam 2km, więc jak tylko mam chwilę wolną, to mogę się zjawić na budowie. Mąż dojeżdża do pracy 15km, więc myślę, że położenie działki jest wybrane optymalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaj197 06.09.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 z domu ok.75 km, a z pracy ok.25 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts