Marzena 08.08.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Nie podobają mi się prawie żadne drzwi z dotąd oglądanych. Napiszcie jakich producentów drzwi macie. Podobały mi się firmy Stolmor , ale w sklepie nie chciano podać żadnych namiarów na producenta , a kupować w ciemno z gwarancją sklepu - nie miałam ochoty. Pewnie nierobiłabym problemu, ale tych drzwi mam dużo w dwurodzinnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Dudek 08.08.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 w ogłoszeniach drobnych pojawił się post z adresem www producenta drzwi. Może się będą podobały. A jak nie to na Marszałkowskiej jest salonik z drzwiami robionymi według projektów między innymi p. Kwasięborskiej. Ostrzegam jednak, że tam ceny są nie z tej bajki (drzwi super) niestety nie pamiętam numeru. Muszę poszperać w swoich materiałach, może znajdę dokładny namiar. Mój e-mail [email protected] pozdrawiamtomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula25 08.08.2004 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Witaj ostatnio kupiłam dzrwi firmy SWEDOOR, są to szweckie drzwi. Gorąco polecam, są w umiarkowanych cenach mozna kupić coś nowoczesnego oraz klasykę. Jak będziesz zaintersowany moge podać kontakt do importera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.un.limited 10.08.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Nie podobają mi się prawie żadne drzwi z dotąd oglądanych. Napiszcie jakich producentów drzwi macie. Podobały mi się firmy Stolmor , ale w sklepie nie chciano podać żadnych namiarów na producenta , a kupować w ciemno z gwarancją sklepu - nie miałam ochoty. Pewnie nierobiłabym problemu, ale tych drzwi mam dużo w dwurodzinnym domu. Witaj! Może wstępnie popatrzysz na : http://www.jm-unltd.z.pl , jest tam kilka propozycji ,ale w rzezcywistości polecam ich więcej lecz ze zrozumiałych wzgl. nie umieściłem wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.08.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ten link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fishmen 11.08.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 firma Pagum SKAWINA Borek Szlachecki okna [ drzwi producent http://www.pagum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 12.08.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Firma "Dziadek"http://www.dziadek.com.pl Surowe drewno, normalne ceny, wzór do wyboru.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 21.08.2004 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Bardzo dziękuję za adresy , Paula 25 - mogłabyś podać mi namiar na te szwedzkie drzwi ? Mam okna Dziadka, może myślałabym i o drzwiach , ale mają przedstawiciela tak śrubujacego ceny , bez żadnej możliwości negocjacji - że chyba sobie dam spokój . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 ja mam drzwi z firmy ronkowski sa ok i jakosciowo i cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula25 23.08.2004 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 http://www.swedoor.com.pl, a jak będziesz chciała to mogę dać namiary na człowieka sprowadzającego te drzwi ze Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 06.09.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 Mogę polecić producenta drzwi i mebli kuchennych. Nazwy firmy nie pamiętam. Właścicielem jest pan Robert Rogiński, Łomża. Telefony: 0-608-65-11-49 086 475-29-99 Jest rewelacyjny, potrafi realizować najbardziej nierealne projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 07.09.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Ma ktoś może drzwi Porta model Ażurowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diego 07.09.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2004 Na całe szczęście nie musiałem długo szukać drzwi. Zobaczyłem je u szwagierki w Kielcach (ja mieszkam pod Sochaczewem). Dosłownie opadła mi szczęka. Pełne drewno (do wyboru sosna, dąb i coś tam jeszcze) z ościeżnicą robioną na wymiar i listwami ozdobnymi wokół drzwi. Cena około 500 PLN. Nie mam przy sobie telefonu do nich. Firma mieści się w Chełstach - to mała miejscowość koło Żarnowa i Opoczna. Wadą jest konieczność osobistego kontaktu - ani przedstawicieli ani reklamy ani tym bardziej witryny. Zaleta - super drzwi w super cenie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newniek 09.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Diego - jakbyś gdzieś znalazł jakiś namiar to bardzo proszę. Czy sam robiłeś pomiar otworów pod te drzwi? Bo zazwyczaj firmy chcą same mierzyć, żeby nie było pomyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diego 13.09.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Właściciel nazywa się Sławomir Goszcz. Numer telefonu to: 044 757 71 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts