Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam firm robiących dzwi - napiszcie , proszę, jakie macie

Marzena

Recommended Posts

Nie podobają mi się prawie żadne drzwi z dotąd oglądanych. Napiszcie jakich producentów drzwi macie. Podobały mi się firmy Stolmor , ale w sklepie nie chciano podać żadnych namiarów na producenta , a kupować w ciemno z gwarancją sklepu - nie miałam ochoty. Pewnie nierobiłabym problemu, ale tych drzwi mam dużo w dwurodzinnym domu.

w ogłoszeniach drobnych pojawił się post z adresem www producenta drzwi. Może się będą podobały. A jak nie to na Marszałkowskiej jest salonik z drzwiami robionymi według projektów między innymi p. Kwasięborskiej. Ostrzegam jednak, że tam ceny są nie z tej bajki (drzwi super) niestety nie pamiętam numeru. Muszę poszperać w swoich materiałach, może znajdę dokładny namiar. Mój e-mail [email protected]

pozdrawiam

tomek

Nie podobają mi się prawie żadne drzwi z dotąd oglądanych. Napiszcie jakich producentów drzwi macie. Podobały mi się firmy Stolmor , ale w sklepie nie chciano podać żadnych namiarów na producenta , a kupować w ciemno z gwarancją sklepu - nie miałam ochoty. Pewnie nierobiłabym problemu, ale tych drzwi mam dużo w dwurodzinnym domu.

Witaj! Może wstępnie popatrzysz na : http://www.jm-unltd.z.pl , jest tam kilka propozycji ,ale w rzezcywistości polecam ich więcej lecz ze zrozumiałych wzgl. nie umieściłem wszystkiego.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Na całe szczęście nie musiałem długo szukać drzwi. Zobaczyłem je u szwagierki w Kielcach (ja mieszkam pod Sochaczewem). Dosłownie opadła mi szczęka. Pełne drewno (do wyboru sosna, dąb i coś tam jeszcze) z ościeżnicą robioną na wymiar i listwami ozdobnymi wokół drzwi. Cena około 500 PLN. Nie mam przy sobie telefonu do nich. Firma mieści się w Chełstach - to mała miejscowość koło Żarnowa i Opoczna. Wadą jest konieczność osobistego kontaktu - ani przedstawicieli ani reklamy ani tym bardziej witryny. Zaleta - super drzwi w super cenie. Polecam