Matterhorn 15.10.2016 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Witam wsystkich to moja premiera na forum. Mam nadzieje ze to odpowiedni dzial. Jak w tytule. Chce wybudowac dom parterowy szkieletowy lub prefab. Problemem lub moze nie , jest to ze byla by to budowa w Szwecji w okolicach Malmö.Elektryka i woda pozostala by do zrobienia przez firmy na mjejscu. ( przepisy) Tak mniej jwiecej mial by wygladac dom. http://www.mjobacks.se/index.php/varahus?view=house&id=3 Plyte moglbym wykonac wczesniej na wlasna reke lub z wykonawca. Wszystko do dogadania. Czekam na propozycje lub podpowiedzi o firmach ktore buduja poza gramnicami Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 15.10.2016 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Spróbuj może lokalnie się ogłosić, Polacy są wszędzie...fachowcy tez. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matterhorn 15.10.2016 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2016 Spróbuj może lokalnie się ogłosić, Polacy są wszędzie...fachowcy tez. Pozdrawiam! Chodzi mi raczej o firme z doswiadczeniem ktora wie co robi. Pilnowanie budowy i kontrolowanie wszystkiego to nie latwa sprawa. Fachowcy w Szwecji pracuja juz w dobrych firmach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matterhorn 01.11.2016 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Temat umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carpenter78 27.11.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2016 Nie ma chętnych, nikt się nie zgłosił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts