MarzannaPG 08.08.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Oddam w dobre ręce przepięknego kocurka, ciemny grafit z wyraźnymi pręgami, brązowe oczy. Pilne! Mam już dwa koty a dom dopiero w budowie. Pomocy! Wrocław lub okolice. Tel. 3737615 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Malinowska 10.08.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jeśli można to ja też się przyłączę. Oddam kotka (lub koteczkę) mam ich pięć więc starczy dla każdego chetnego. Mają 4,5 mies. Są cudowne, zdrowe, radosne. Ich mądra matka, kiedy jeszcze były całkiem malutkie, nauczyła korzystać z kuwety. Nigdy nie zdarzyła nam się przykra niespodzianka odnośnie kwestii toalety kota. Koteczki są odrobaczone, odpchlone, pod regularną kontrolą weterynaryjną. Czekam na kogoś, kto zgodzi się przyjąć do swojego domku i pokochać takie małe stworzonko.WAŻNE: MIESZKAM (JESCZE) W PRUSZKOWIE. MOŻE KTOŚ Z WOJEWÓDZTWA MAZOWIECKIEGO ZAPRAGNIE KOTECZKA (DACHOWIEC)505 023 342Malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 13.08.2004 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 To może czas mamusie owych kotków wysterylizować ? Kociego nieszczęścia pełne są śmietniki i schroniska. Nie mnóżcie go dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 15.08.2004 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Fajnie! Dzięki za posty. Szkoda, że nie rozwiązują mojego problemu! Czy mam kocurka uśpić czy co? Ludzie, pomóżcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.08.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Na kocich forach są setki kociąt do wzięcia. Nikt ich nie chce. Ten rok jest nadwymiarowy pod tym względem. Sama niedawno szukałam domów kotkom, które zostały podrzucone w krzakach pod moim blokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 28.08.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Kliknijcie na http://forum.nfo.pl i tam poproście o pomoc może pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 31.08.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 wojtekn, masz norwega ? piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 01.09.2004 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 Tak zgadza się jest to norweg Są przepiękne wiec takiego sobie sprezentowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 02.09.2004 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 A jak radzisz sobie z kudłami ? Bo, pomimo czesania, jednak wyłażą. Moje koty sa szlachetnej rasy europejskiej krótkowłosej, a sierść mam w garnkach, szafach i talerzach. Wyobrażam sobie, jak to jest przy długowłosych http://emots.gpbb.net/Szok.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtekn 03.09.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2004 Powiem szczerze że kłaki są ale częste wyczesywanie skutkuje. Prawie w całym domu mamy płytki itp. ,ale na nich nie uraczysz kłaków nie widać ich. Też się tego obawialiśmy że ze zmiotką będziemy biegać po domu, ale nasze obawy były niepotrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.02.2005 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 I ten mój post się odnalazł! Prawdziwa epidemia! Też nie aktualny, bo o tym samym kocie traktował! Oj, szukałam ja wtedy, szukałam wyjścia z patowej sytuacji niczym tonący co się brzytwy chwyta. Nikt kicia nie chciał. No to żałujcie, jest teraz mój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 18.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 jest teraz mój! http://emots.gpbb.net/Przytul.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 18.02.2005 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Jak mi się uda to wkleję zdjęcie, co byście naprawdę żałowali, że go nie chcieliście, ludzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 19.02.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 zdjęcie !!! zdjęcie !!! zdjęcie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł i Magdalena 23.02.2005 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Tak zgadza się jest to norweg Są przepiękne wiec takiego sobie sprezentowałem. A my mamy wiekszą ferajne. Codziennie pod grzebień wpada jedna sztuka. Najgorzej jest z kudłami Main Coon'ów. Norweg ujdzie w kłoku - trzeba tylko wiecej sczesywać jak lnieje po zimie bo mu sie dredy za uszami robią. Ale jest rozwiązanie - Turecki Van ! Kot pływający ( w naturalnym środowsisku łowi ryby) - już się boje o swoją sadzawke co sobie ją wymyśliłem w ogrodzie.... Sybko schnie, ładnie spada z niego futerko .. no bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts