abajek 08.08.2004 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Jestem tu nowa. Mam chyba ochotę na Dom "pomyślny" jednak wcześniej bardzo chciałabym zobaczyć na żywo Czy ktoś możę mi pomóc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiktak 06.12.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 a moze d 60a pomyslny ktos juz wybudował bo bardzo mi ten projekt sie podoba, czekam na opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiktak 07.12.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 a tutaj jeszcze link do tego domku http://www.projekty.murator.pl/projekt.htm?IdProjektuD=164&IdKolekcji=20&action=showProject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Cze witaj, ja też jestem nowa i właśnie mam zamiar kupić projekt d60a, mam jednak obawy i też coś bym chciała się dowiedzieć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam potrzebna mi opinia na temat projektu d60a, pomocy!! zależy mi na czasie już teraz, bo za długo nie mogę się zdecydować, a już prawie chcę go kupić. Proszę o jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Prawie go kupiłam, ale się jeszcze waham, proszę o opinie, czy ktoś się nim zainteresował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kika21 24.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Podaj linka do projektu. Będzie łatwiej go zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=164&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 fakt jest mały, ale ma to co mi potrzebne 3 sypialnie, salon choć mały mam zamiar go połączyć z otwartą kuchnią i przesunąć taras poprzez zabudowę dla salonu dla uzyskania większej powieżchni, oczywiście jest tez garaż. Tak ogólnie nie jest chyba taki zły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Fakt jest dość mały, ale jest wszystko to co mi potrzeba, trzy sypialnie, salon mały ale chce go połączyć z otwartą kuchnią, a także przesunąć taras co da mi możliwość poprzez zabudowę tarasu uzyskanie większego salonu. A tak na pierwsze spojżenie jakie wrazenie może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kika21 24.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Obejrzałam projekt. Domek jest bardzo ładny, prosta konstrukcja ( mniejsze koszty budowy). Ja bym jedynie usunęła ścianę pomiędzy kuchnią a salonem ( salon będzie bardziej przestronny). Dla mnie osobiście 17 metrowy salon jest stanowczo za mały. A ponadto nie ma przejścia między garażem a domem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ok czyli trochę chociaż ci się podoba, oczywiście ściany miedzy kuchnią a salonem nie bedzie, a także chce go powiększyc poprzez zabudowę tarasu, taras też będzie ale sie przesunie. Mam nadzieję, że damy radę go wybudować, bo fakt jest taki że z kasą jest nie nalepiej, a mam dosyć życia w bloku na 5 piętrze, to 100 razy wolę mały domek i własny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kika21 24.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Wyobraź sobie że ja też mieszkam na 5 piętrze i też mam dosyć takiego życia. Ostatnio też dowiedziałam się całkiem przypadkiem, że mieszkanie w którym mieszkam ( ok 50 m2) jest teraz warte tyle co ok 150 metrowy dom .Wobrażasz to sobie? więc nawet nie zastanawiaj się Zyczę ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dzięki za miłe słowa, ale czy on jest ładny? Wybierając projekt przede wszystkim kieruję się kosztem budowy, fakt podobają mi sie bardzie z użytkowym poddaszem, ale podobno są droższe w wykonaniu nie wiem czy to prawda. Tak chciałabym coś większego, ale ten ma wszystko co mi potrzebne, więc nie mogę się rzucać na jakiś pałacyk, którego nie bedę w stanie wybudować i utrzymać, jak myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kika21 24.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Powiem ci tak. gdybym ja teraz wybierała domek to wolałabym mniejszy a pięknie wyposażony, niż wielki na którego wyposażenie musiałabym pracować dobrych kilka lat. Więc jeżeli on ci się podoba to się nie zastanawaj. Załatwiaj papierki i do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 24.08.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Wiesz co zerknij na ten projekt którym się tak wiele osób zachwyca, jest naprawdę śliczny, tylko Pc 166 m2 , a ten mój pc 100 m i w wycenie muratora koszt budowy jest dużo większy! nie rozumiem jak oni to wyceniająhttp://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=374&IdKolekcji= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wsbmalwa 25.08.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 chyba nikt tego projektu nie wybrał/ szkoda bo też chciałabym go zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts