agnieszkach 08.08.2004 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Prosze o Wasze opinie.Jakie gresy polerowane wybieracie chińskie , czy polskie np NG.Znajomi namawiają mnie na NG. Mam zamiar ulożyć je na całym dole , czy to dobry pomysł. Jak będą zachowywać się w kuchni, a jak w hollu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 My kupiliśmy chiński w kolorze beżu i mamy go zamiar połączyć z NG w kolorze bordowo/wiśniowym, żeby podłoga nie była monotonna.Też będzie u nas na całym parterze oprócz salonu.Mam nadzieję, że będzie się sprawował dobrze.Mamy płytki 30x60 i płaciliśmy nieco powyżej 70 zł/m2.Nowa Gala jest w tym rozmiarze droższa, a cena zależy też od koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 10.08.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Co do opinii które słyszałem chińskie podobno nie wszystkie maja atest sanitarny (chyba PZH) podobno chodzi o przekroczone normy radioaktywnosci - oczywiscie daleko do świecenia Wybrałem z Castoramy turecki chyba seranit zrobili mi kopie wszystkich atestów. Ale znajomy z Tubadzina polecil zebym zrobił test na zabrudzenia (porzeczka, jagoda) jeśli po 1-2 dniach pozostaje nalezy zaimpregnowac - niestety zostaje a podobno producent juz zaimpregnowal - maja sie w castoramie dowiedziec o co chodzi z tym barwieniem i czy m mozna impregnowac bo to co jest normalnie dostepnie powoduje ze gres sie matowi. Ale na podłodze wygląda całkiem Ok:) Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts