Sonika 08.08.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Dlaczego system nie informuje mnie o nowych odpowiedziach, pomimo że zaznaczam "śledzenie tematu"?Proszę o wgląd w temat.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.08.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Bo jak wchodzisz na forum bez logowania, to system nie wie ,kto Ty jesteś. Musisz za każdym razem się zalogować. pyrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.08.2004 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Dziękuję Redakcjo, wszystko wróciło do normy. Pyrka - to nie ma nic do rzeczy. System powinien powiadamiać o odpowiedziach na wybrany temat na mój adres e-mail, nawet jak mam wyłączony komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.08.2004 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Dziękuję Redakcjo, wszystko wróciło do normy. Pyrka - to nie ma nic do rzeczy. System powinien powiadamiać o odpowiedziach na wybrany temat na mój adres e-mail, nawet jak mam wyłączony komputer. musisz kliknąć za każdym razem na adres w mailu, który dostajesz od muratora //"Nie dostaniesz więcej powiadomień dopóki nie odwiedzisz tego tematu." to jest cytat z maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2004 03:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Dzięki,ja klikałam, a powiadomień nie było. Problem tkwił widać w czymś innym.Teraz wszystko znowu działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 13.08.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 U mnie jest ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2004 04:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Musisz poprosić Redakcję.U mnie, jak pisałam, wszystko dziala znowu OK. Dlaczego tak się dzieje nie mam pojęcia.Redakcjo pomóż Rybom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts