xaxaos 17.10.2016 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Witam. Hydraulik wymienił instalację wodną w kuchni. Po kuciu zostały dziury w niektórych miejscach o głębokości do 16 cm. Do salonu kupiłem tynk mp 75, ale on jest do łatania dziur do 3 cm. W takim razie czym mam uzupełnić te dziury za rurami i ogólnie załatać całość do późniejszego równania ścian i dokończenia remontu? W castoramie, człowiek z obsługi polecił mi: kilk ale ta zaprawa jest do głębokości 5 cm. A ja potrzebuje czegoś co pokryje powierzchnie aż do 16 cm głębokości. Tak to wygląda : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 17.10.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 odpadami z tego gruzu na klej do płytek albo odpadami z płyt k-g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xaxaos 18.10.2016 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 A bez gruzu czy odpadów to czym się wypełnia? Tynkiem? Zaprawa wyrównującą? Cementem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djmakus 21.10.2016 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2016 trzema warstwami zaprawy wyrównującej nakładanymi w odstępie 3-4 dni każda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SO-JER 22.10.2016 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Pianką . odczekać z 2 godz, obciać nadmiar do równości ze scianą a potem całą ściane zrobić klejem z zatopieniem siatki zbrojącej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts