Kalisa 19.10.2016 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Podejrzewam że tak to się skończy. Ale nie bardzo rozumiem jak to możliwe że urzędnik nie umie udzielić odpowiedzi na moje pytanie. Rok temu dostałam zgodę ( oficjalne pismo ) na zjazd z działki przez drogę prywatną sąsiada. Gdy architekt projektujący zjazd wychwycił błąd, zgłosiłam to w urzędzie i jedyne co usłyszałam to " I kto ma problem, ja czy pani ? ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 20.10.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 przecież Ci pisałem, że byłem w urzędzie i dostałem odpowiedź, a to że na 4 słupach moja będzie to tak tylko dopisałem, że tak zrobię, ale w urzędzie o tym nie wspominałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts