caymann6 15.01.2017 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2017 Powiedz mi jeszcze jak przykryje mur nie wiem co tam masz dokładnie, ale na pewno nie przykrywaj wełny od góry folią paroizolacyjną. Gryzonie nic wełnie nie zrobią. Nie możesz tam sznurkować czy coś? Mam w ten sposób że powyżej i poniżej murłaty jest styro zacięgnięte siatką i klejem Dam styro docięte na szerokość murłaty a gdzie nie dojde to pianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter 7474 09.03.2017 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Witam,Podepnę się pod temacik.Tez będę ocieplał takie skosy, w mojej okolicy w składach głównie jest styro termoorganiki i taki też zamierzam kupić bo z tego co czytałem to nie najgorsza jakość w stosunku do ceny ,moja prośba jest taka .Proszę wskażcie jake styro tego producenta zastosować ,czy dach/podłogo bedzie odpowiedni czy może zastosować elewacyjny,ewentualnie jaka lamda (grubość ocieplenia 25-28 cm)pozdrawiampp Witam,Witam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts