allen662 18.10.2016 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Witam. Nie wiem czy dobry dział obrałem na tę temat ale spróbuję. Otóż odebrałem ostatnio projekt aranzacji mojej łazienki do nowego mieszkania no i wymyśliłem sobie prysznic bez brodzika tzn wykladany płytkami (zdjęcie w załączniku). pojawił sie problem ponieważ nie wiem jak zamontowac szybę pomiedzy tym brodzikiem który bedzie ukladany w całości ze spadkiem ok 1cm lub 2cm na metrze? czy ta listwa ''ceownikowa'' czy czy profil U wystarczy ? ponieważ jak wiadomo że gdy osadzę tą szybę na brodziku ona bedzie pod skosem lekkim(zgodnie ze spadkiem 1% czy 2%) i nie bedzie dolegać do ściany ? czy ta listwa bedzie dobrym rozwiazaniem ? tylko np kupić taka listwe mocującą lecz wyszą? Szyba bedzie miałą wymiar ok 110cm długości. Czy możę zrobić mały cokolik na kilka cm aby osadzić w poziome tą szybę? co wiąże sie z dodatkowa praca przy docianiu płytek? Dzięki za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts