mateusz577 19.10.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Witam, mam pytanie. W jaki sposób mogę programować Integrę będąc w innej sieci? Załóżmy, że centrala to Integra32 + ETHM-1. Mam publiczny adres IP i chcę przeprogramować Integrę będąc załóżmy na drugim koncu Polski. Robił ktoś już to może? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ksysju 19.10.2016 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Witam Jeżeli ethm-1 ma publiczny znany adres ip ( co nie jest zalecane przez producenta) to nie widzę problemu.Zawsze jednak lepiej dać go za jakąś bramką i przekierowywać określone porty. Drobne poprawki można zrobić przez Telefon i integra ControlJak jest jakiś komp w lokalizacji integry to można się łaczyć z nim i dalej przez DloadX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElemenT 20.10.2016 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Ja mam neta na LTE (ip operatora potem prywatny mój) i łącze się przez VPNa. Poza tym Satel udostępnił opcję zarządzania poprzez ich serwer, ale ja tam wole nie wypuszczać na zewnątrz takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts