enedue 20.10.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 bo wykonawca właśnie mi powiedział, że za remont garażu wolnostojącego vat jest nie 8%, tylko 23% na robociznę.Jak to jest, plis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bejaro 20.10.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 To nie jest budownictwo mieszkaniowe więc 23% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 20.10.2016 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Dzięki za info. To w zasadzie jest niezburzona część starego warsztatu samochodowego. Właśnie ją ocieplam, łącznie z podłogą, doprowadziłam wodę i kanalizację - projekt kanalizacji klepnięty oficjalnie przez odpowiedni urząd, prąd jest, wstawiłam ciepłe okna w miejsce bram garażowych. Będzie łazienka, mini kuchnia, są podejścia, komin do kozy jest, ogrzewanie klimatyzatorem. Miałam zamiar zamienić to to w mini domek. Czy możesz mi podpowiedzieć jak to oficjalnie pożenić, aby mój mąż mógł pieniądze przeznaczone na remont określić jako przeznaczone na mieszkaniówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.10.2016 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 To nie jest budownictwo mieszkaniowe więc 23% jak to... a to nie jest mieszkanko dla samochodziku ? zart oczywiscie. 23% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts