JMaciek 08.08.2004 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Czy ktoś użytkuje wannę tej firmy i może podzielić się swoimi odczuciami?Interesuje mnie symetryczna wanna akrylowa Curacao 145.Jak rozwiązać kwestię armatury (jaka firma i model) i jej mocowania? Pozdrawiam,Maciek Jot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 09.08.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Czy ktoś użytkuje wannę tej firmy i może podzielić się swoimi odczuciami? Interesuje mnie symetryczna wanna akrylowa Curacao 145. Jak rozwiązać kwestię armatury (jaka firma i model) i jej mocowania? Pozdrawiam, Maciek Jot Jeszcze nie mam ich wanny, ale zdecydowałem się na trochę mniejszy model Martinique z systemem 6 lub Sirocco. Ta Twoja, to dla dwojga . Odnośnie armatury, to wszystko zależy o jakiej myślisz. Jeśli ma być otworowa, to w wannie jest w odpowiednim miejscu wzmocnienie o długości 60 cm i tylko tam można zamocować armaturę, więc dużego wyboru nie ma. Pobierz sobie z ich strony katalog i tam masz dokładne rysunki wanien. Jeśli Cię interesuje, to znalazłem gościa, który sprzedaje w dobrych cenach asortyment VICTORY SPA, POOLSPA, KOŁO, SANPLAST, ROCA, KABI, KLUDI, HANSGROHE, DEANTE, FRANKE, DEVO oraz inne. Robert Wrzesieñ 015 823 01 48 wew. 55 [email protected] On jest z Rzeszowa, ale wysyła kurierem na cały kraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastus2 18.04.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Odswiezam stary wątek, coby nie zakładać nowego Czy ma ktos wanienkę tej firemki Mauritiusa bądź Elbę ?? Nie moge się zdecydować którą wybrać: Mauritius jest taki klasyczny i mnie sie podoba, zaś kształty Elby podobają sie żonie.. Podzielcie się doświadczeniami ... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Generalnie nie polecam VictorySpa. Zwlaszcza jesli trzeba bedzie wolać serwis lub zestawiac wyposazenie, to kiepski wybor. Wlascicielem Vspa jest ten sam wlasciciel co w ... PoolSpa. To dosyc dziwna i niezrozumiala polityka firmy. W Poolspa zawsze wszystko jest ok w Victory czasem .Najciekawsze , ze wyroby sa niezwykle podobne a mobilnosc Poolspa w stosunku do klienta bije Victory na glowe. Ja sie kilka razy zawiodlem na Victory i unikam ich. W Poolspa mozna kombinowac z zestawami, podmieniac , zamieniac, dodadawac i odejmowac w Victory zestaw jest zestaw.Cenowo tez bardziej elastyczni sa w Poolspa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jesli juz w temacie wanien jestesmy to macie moze jakies doswiadczenia z ta firma http://www.allegro.pl/item184616911_wanna_z_hydromasazem_najwyzszy_model_narozna.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jesli juz w temacie wanien jestesmy to macie moze jakies doswiadczenia z ta firma http://www.allegro.pl/item184616911_wanna_z_hydromasazem_najwyzszy_model_narozna.html ? he,he fantastyczne Opis wyrobu zabija. Proponuje naduzyc zupy grochowej , wyjdzie znacznie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 he,he fantastyczne Opis wyrobu zabija. Proponuje naduzyc zupy grochowej , wyjdzie znacznie taniej. Wojtku, jak zwykle jestes niezawodny Prosze doradz, w jakich firmach sie poruszac, aby z jednej strony kupic dobra wanne, a z drugiej aby do konca nie wydrenowala mi kieszeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 18.04.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Z ta niezawodnoscia to kadzisz mi dosyc nieprzyzwoicie Z tej firmy radze jednak zrezygnowac , widac , ze to amatorszczyzna dla naiwnych, nawet sama estetyka podpowiada , ze to jakis pogrobowiec Pamosu Firm dobrych jest sporo , wszystko zalezy od tego, czego wymagasz od wanny z hydromasazem? Jakiego hydromasazu poszukujesz. Spa to nie tylko bąbelki to takze zdrowie i relaks. Samo bulgotanie zapewni Ci jedynie zabawe a nie efekt spa. Lepiej skorzystac z Poolspa/Victory Spa/, Kolo, Rocca nawet Sanplast chociaz mozna u nich miec sporo zarzutow - rozsadne ceny , niezla jakosc pelen zakres systemow masazu. Z wyzszej polki Teiko, Duscholux, Jacuzzi. Najwazniejsze przy wyborze wanny to zapozanc sie z mozliwosciami i wymaganiami stawianymi wannie. Dalej trzeba by zrobic zestawienie mozliwosci systemow a jest tego sporo. -masaz wodny -masaz powietrzny /dyrdymaly/ -masaz mieszany -ilosc dysz dla poszczegolnych partii ciala -dezynfekcja ( jaka?) -podgrzewacz -chromatoterapia - sposob napelniania wanny itp. -oswietlenie -mozliwosci konfigurowania sytemu -serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 18.04.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Wojtku, Wielkie dzieki Teraz powinno mi byc duzo latwiej Chociaz szkoda, ze przed zakupem nie mozna do wybranego modelu wskoczyc i wyprobowac tych wszystkich cielesnych rozkoszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plzws 18.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Z ta niezawodnoscia to kadzisz mi dosyc nieprzyzwoicie Z tej firmy radze jednak zrezygnowac , widac , ze to amatorszczyzna dla naiwnych, nawet sama estetyka podpowiada , ze to jakis pogrobowiec Pamosu Firm dobrych jest sporo , wszystko zalezy od tego, czego wymagasz od wanny z hydromasazem? Jakiego hydromasazu poszukujesz. Spa to nie tylko bąbelki to takze zdrowie i relaks. Samo bulgotanie zapewni Ci jedynie zabawe a nie efekt spa. Lepiej skorzystac z Poolspa/Victory Spa/, Kolo, Rocca nawet Sanplast chociaz mozna u nich miec sporo zarzutow - rozsadne ceny , niezla jakosc pelen zakres systemow masazu. Z wyzszej polki Teiko, Duscholux, Jacuzzi. Najwazniejsze przy wyborze wanny to zapozanc sie z mozliwosciami i wymaganiami stawianymi wannie. Dalej trzeba by zrobic zestawienie mozliwosci systemow a jest tego sporo. -masaz wodny -masaz powietrzny /dyrdymaly/ -masaz mieszany -ilosc dysz dla poszczegolnych partii ciala -dezynfekcja ( jaka?) -podgrzewacz -chromatoterapia - sposob napelniania wanny itp. -oswietlenie -mozliwosci konfigurowania sytemu -serwis Muszę powiedzieć, że sporo czasu poświęciliśmy z Żonką na wybór wanny z hydro masażem. Ważną sprawą poza względami czysto estetycznymi jest też to jak ten masaż działa. Nas przekonała do siebie wanna Jacuzzi i to właśnie ze względu na masaż. W większości wanien, które oglądaliśmy masaż (jego siła na największym biegu) był na poziomie bełtania chochelką w zwykłej wannie. Jacuzzi ma moc. Proponuję sprawdzić. Cena wanien jest wysoka, ale na szczęście będąc kiedyś na bartyckiej natknęliśmy się na pierwszy dzień współpracy polskiego sprzedawcy z firmą Jacuzzi i znaczną okolicznościową obniżkę cen. Oczywiście kupiliśmy od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.04.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dzisiaj ogladalam wanny Ruben z systemem Neos. Jesli ktos uzytkuje taka wanne prosze o ewentualne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.04.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No dobrze, nikt tej wanny nie uzytkuje, ale moze macie jakies wlasne opinie co do opcji swiatloterapii. Wydaje mi sie raczej zbeda, to samo dotyczy opcji ozonowania, ktore przy automatycznej dezynfekcji tez wydaje sie niepotrzebne. Ale moze sie myle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 25.04.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 No dobrze, nikt tej wanny nie uzytkuje, ale moze macie jakies wlasne opinie co do opcji swiatloterapii. Wydaje mi sie raczej zbeda, to samo dotyczy opcji ozonowania, ktore przy automatycznej dezynfekcji tez wydaje sie niepotrzebne. Ale moze sie myle Chromatoterapia to raczej bajer, ponoc pomagajacy sie zrelaksowac. Pewnie tak. Zawsze milej pluskac sie w kolorowej wodzie majac dookola "nastroj" Natomiast ozonowanie to nie to samo co dezynfekcja wanny. Owszem woda ozonowana nie sprzyja powstawaniu przykrego zapachu z hydromasazu ale glownie poprawia krazenie i natlenianie ciala, ma wiec zalety lecznicze.Samo ozonowanie nie zastapi tez dezynfekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.04.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 wojtku, Kolejny (sama nie wiem ktory ) ogromne DZIEKUJE! Moge napisac, iz dzieki Twoim sugestiom udalo mi sie w koncu wybrac i wanne i opcje, ktorymi bede sie cieszyc Wanna Ruben, chromatoterapia - nie, dezynfekcja - tak, ozonowanie - tak! Teraz tylko do kasy i cierpliwe oczekiwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 16.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Generalnie nie polecam VictorySpa. Zwlaszcza jesli trzeba bedzie wolać serwis lub zestawiac wyposazenie, to kiepski wybor. Wlascicielem Vspa jest ten sam wlasciciel co w ... PoolSpa. To dosyc dziwna i niezrozumiala polityka firmy. W Poolspa zawsze wszystko jest ok w Victory czasem . Najciekawsze , ze wyroby sa niezwykle podobne a mobilnosc Poolspa w stosunku do klienta bije Victory na glowe. Ja sie kilka razy zawiodlem na Victory i unikam ich. W Poolspa mozna kombinowac z zestawami, podmieniac , zamieniac, dodadawac i odejmowac w Victory zestaw jest zestaw.Cenowo tez bardziej elastyczni sa w Poolspa. Dziś dzwoniłam z zapytaniem do Victory spa i pani absolutnie zaprzeczyła, jakoby firma była prowadzona przez tę samą osobę co Poolspa... Mam dylemat miedzy wyborem : Poolspa, Victory spa, Riho i Ravak...Chodzi mi o kabinę masażowo-parową. Wszystkie z pozoru są ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amatlea 06.08.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Zastanawiam się nad wanną Mauritius, ale bez żadnego systemu hydromasażu. Odpowiada mi kształt tej wanny- naprawdę ciężko mi znaleźć coś co spełniłoby moje oczekiwania.Czy ktoś ma tę wannę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts