Szere85 20.10.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Cześć, to mój pierwszy post, mam nadzieję, że w dobrym dziale. Koledzy, takie coś jak na zdjęciu wylazło mi na ścianie w łazience pod umywalką. Ściana jest schowana za szafką podumywalkową, była rok temu gruntowana i malowana, obok są rury od wody (niewidoczne na zdjęciu, po prawej stronie, nie są schowane w ścianie, tylko zostały na wierzchu). Mieszkanie jest nowe, za ścianą mam łazienkę sąsiadów. Ściana u mnie była gruntowana i malowana, ale niestety zwykłą farbą. Na co to Wam wygląda? Pęknięta rura gdzieś w instalacji? Wilgoć od słabej wentylacji? Dodam, że ściana jest sucha, nie czuć niczego mokrego. Fachowiec umówiony na sobotę, ale może coś wcześniej sam mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 20.10.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Najprawdopodobniej wina jest u sąsiada , mój kolega miał podobną sytuację . Podłączenie do baterii pod prysznicem u sąsiada było nieszczelne a u kolegi ściana zamokła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szere85 20.10.2016 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2016 To chyba nie ten przypadek, sąsiad ma w tym miejscu też umywalkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts