Marbo 09.08.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Od pewnego czasu marnieje mi dąbrówka rozłogowa - listki są małe, usychającego koloru a ostatnio w listkach pojawiły się liczne dziury. Dąbrówka rośnie u mnie "plackami" w kilku miejscach na skarpach i w większości wygląda zdrowo i dorodnie. Problem dotyczy dwóch największych "placków" . Nie zauważyłam żadnych żyjątek - ale może nie umiem patrzeć. Czy można jakoś uratować dąbrówkę albo przynajmniej nie dopuścić do rozprzestrzenienia się problemu. Dąbrówka w zmarniałych miejscach była sadzona jesienią 2002r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanula 10.08.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jak dziury to pewnie po ślimakach, myslę, że sie odrodzi, dąbrówki to nawet łopatą nie dobije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts