PANTHER 17.07.2002 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Warszawa-pilnie kupię,po niewygórowanej cenie, barakowóz na budowę. Najchętniej z okolic Piaseczna, Nadarzyna, Grodziska maz.Może byc bez kół, lecz z osiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bary 18.07.2002 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2002 Mam ale za 2,5tys. na kołach w dobrym stanie, ze sprawną elektryką.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 18.07.2002 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2002 Dzięki za wiadomość, ale trochę drogo, chyba, że się potargujemy.Powiedz, jeśli możesz, gdzie jest ten barakowóz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.07.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2002 Panther - a co rozumiesz przez pojęcie "z osiami". Chodzi o osie, na które chcesz nadziać koła, czy też o metalową konstrukcję pod spodem, dzięki której można taki barak podnieść dźwigiem? Jeśli to drugie to może miałbym coś dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 22.07.2002 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Prawdę mówiąc miałam na myśli osie do kół, ale jeżeli masz coś, co da się podnieść dżwigiem i przewieść, to również jestem zainteresowana. Ważne jest parę rzeczy: 1. rozsądna cena (do 1500zł )2. nieduża odległość- najchętniej okolice Grodziska Maz., Nadarzyna itp. ( muszę brać pod uwagę cenę transportu)3. stan barakowozu (np.szczelność) Jeżeli miałbyś coś takiego, to czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.07.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Ad. 0. Da się podnieść HDS-em. Wieźli mi go ciężarówą z HDS (oddzielny dźwig nie był potrzebny). Ad. 1. Więcej za niego nie chcę. Ad. 2. Jestem 2 km od Zaborowa (gmina Leszno). Ad. 3. Nie wygląda super ale jest szczelny i dla ekipy to aż nadto (po sąsiedzku śpią w namiotach). Pytanie, jak pilnie go potrzebujesz - mi będzie jeszcze trochę potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 22.07.2002 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Potrzebuję go w zasadzie na wczoraj, a w ostateczności gdzieś za dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 22.07.2002 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Z dalszą korespondencją proponuję przejść na priva lub na emalie. Ponieważ Twój e-mail nie działa wysłałem do Ciebie "Prywatną Wiadomość". [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ckwadrat dnia 2002-07-23 00:06 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts