YennaM 09.08.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Rzeczone małe dzieci z tych, co to wszędzie wejdą. Pomóżcie kochani!Macie może pomysł, jak zabezpieczyć balkon (chodzi mi o te powierzchnię otwartą między zamurowaną balustradą a sufitem) przed takimi maluchami? PS: Kuta krata nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 10.08.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jak na dluzej to moze szyby - skladane na jeden bok balkonu? Ale najlepszym wyjsciem jest po prostu pilnowac dzieci i to wszystko - ja sie wychowalem na 4 pietrze i jakos nie przypominam sobie bym "latal" z balkonu ... chociaz moj sasiad tez z 4-tego sprawdzal jak to jest ... bo gdzies mu balonik polecial ... wiec on za nim, cale szczescie na dole byly jakies krzaki i dzieciakowi poza drobnymi obdarciami nic sie wiecej nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YennaM 10.08.2004 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 pilnowac przede wszystkim, ale strzezonego pan Bog strzeze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
allija 16.08.2004 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Niestety, ale unas nie wymyśliliśmy nic innego niż zamykani okien i balkonu. W drewniane jeszcze wtedy framugi były u góry wkręcone zwykłe haczyki, które normalnie były zamknięte. Otwarte były tylko lufciki. Dzieci wychodziły na balkon tylko pod opieką. Czasami w lecie bywało gorąco, fakt, ale ja byłam spokojna o ich bezpieczeństwo i to było wtedy najważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LESZEKL 21.09.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Szyba P2 od wewnątrz w balkonie, a w każdym skrzydle zabezpieczenie ( rygiel )dzięki któremu można tylko uchylić okno. Niestety nie wiem jak fachowo nazywa się takie zabezpieczenie, ale jest to rygiel montowany w dole skrzydła-na kluczyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sergey 21.09.2004 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2004 Sieć z dużymi oczkami uratuje każdego. Nawet kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.09.2004 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2004 Mieszkałem kiedyż na 7., fajną zabawę na balkonie miałem trafianie w samochoty jeżdżące poniżej . Chyba dobrze, że nie trafiłem nikogo raczej , wprowadzałem złe koordynaty na prędkość autek . Z powyższej przyczyny nie zalecam sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 09.04.2005 01:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Wstawić płyty z Lexanu, poliwęglan. Bezpieczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts