Julita i Krzysztof 09.08.2004 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Chcę wylać płytę w dole pod basen o wymiarach 4*8 metra i głębokości od 1,5 do 2,0 metrów z pchyłym dnemmoże ktoś mi powie ole muszę wylać betonu (grubość) i czy pod płytę wsybać piasek i jeśli tak to ilejeśli ktoś zna stronę z pełną dokumentacją budowy basenu ogrodowego to proszę podać z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.08.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 A jaki poziom wód gruntowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julita i Krzysztof 13.08.2004 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 wody gruntowe różne obecnie jest sucho i zasypałem piaskiem do wyrównania i ubiłem po zimie było wody około 20-40 centymetrów, a głebokość dziury ok 3 metrów folia jest pod piaskiem i będzie jeszcze jedna warstwa pod beton pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 13.08.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Pytam, żeby na wiosnę jak puszczą mrozy basen nie wypłunął na powierzchnię słyszałem o takich przypadkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.08.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Na wybudowanie basenu powyżej 30m2 potrzebny jest projekt i pozwolenie na budowę. Nie znam stron, ale myślę że najprościej będzie poszukać jakiegoś konstruktora który zrobi Ci projekt. I przyjemnego pływania J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gexxxris 19.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 pozwolenie na budowe dostaniesz w urzedzie miasta/gminy w dziale urbanistyki, jak bedziesz projektować basen pomyśl o zadaszeniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts