Gość 17.07.2002 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 ( gres) VIVES JAGIELLONSKA 2 lub 4 : BEZCZELNE WCISKANIE KITU Pytania do pracowników firmy VIVES Jagiellońska 2 lub Jagiellońska 4 w Warszawie: 1. Czy są różnice w odcieniach poszczególnych partii gresu z firmy Cerdomus?Odp. Nie zdarza się, aby takie róznice były widoczne.Fakt: Po zakupie gresu z dwóch róznych partii ROZNICE BYLY WIDOCZNE GOLYM OKIEM! 2. Czy jest dostępny asortyment standartowych płytek z katalogu na miejscu?Odp. Tak, oczywiście.Fakt: Na płytki o rozmiarze 7,5x15 (NIE DEKORY!) TRZEBA CZEKAĆ 1 MIESIĄC! 3. Ile czasu potrzeba na realizacje zamówienia plytek specjalnych ( ćwiećwałki i nektóre dekory)?Odp. Około 1 miesiąca najczęściej mniej niż 4 tygodnie!Fakt: Zamówiłem płytki 10 czerwca. 10 lipca powiedzieli mi że płytki będą 16 lipca. 16 lipca powiedzieli mi że płytki będa 23 lipca. CO POWIEDZĄ 23 LIPCA? KONSEKWENCJA: Łazienkę zrobię sobie sam bo umówiony glazurnik ma innąpracę i nie może czekać w nieskończoność. POWYŻSZE TO JAWNE WYKORZYSTYWANIE KLIENTA i OSZUSTWO POLEGAJĄCE NA WYŁUDZENIU TWOJEJZALICZKI I NIEDOTRZYMANIU TERMINU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janek 17.07.2002 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2002 Jeżeli się mylę to proszę o sprostowanie, ale wydaje mi sie, że w Twoim przypadku, spookojnie możesz odzyskac zaliczkę, jeżeli tylko masz na to ochotę. Zaliczka w przypadku wycofania sie z umowy jest zwrotna, w przeciwieństwie do zadatku który przepada jeżeli rezygnujesz. Wiem, że nie o to Ci chodziło, ale jakby co ( np. zaproponują Ci dostawę 23.12.2002 ), to możesz zawsze zrezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts