Małgorzata i Piotr 09.08.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Mieliśmy kupić lodówkę LG model GR 419 GLCA. W ostatnim momencie pojawili się znajomi, którzy zdecydowanie odradzili nam tego zakupu. Zwrócili uwagę na niezbyt cichą pracę lodówki. Zostało to też potwierdzone przez inne osoby. Czy ktoś nam może coś poradzić, podpowiedzieć? Myślimy jeszcze o Aristonie ale jest już niestety droższy od LG. No Frost mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.08.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 mam LG No Frost, nie pamietam modelu, srebrna z lampkami na górze i czerpakiem zimnej wody na zew. i jest bezszmerowa nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 10.08.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 a ja polecam rodzimą Amicę z serii AGK chodzą naprawdę cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buleczka_77 12.08.2004 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 ja tez mam LG taką dwudrzwiową. Rzeczywiście jest dość głośna. Przez pierwsze dni to myślałam, że jest zepsuta, a teraz już się przyzwyczailiśmy. Nie mnie jednak mogłaby chodzić dużo ciszej, bo.....mężowi mecze zakłóca. Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 14.08.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 U mnie jest Electrolux z zamrażalnikiem na dole. Rozmrażanie chłodziarki jest automatyczne (ciągłe) a zamrażalnik rozmrażamy raz na rok (przekładając wszystki zapasy do górnej części i robimy ją na full). Ma wysoką klasę energetyczną. Jest charakterystyczna i łatwa do zauważenia w sklepach AGD bo jest granatowa z drewnianą (bukową) rączką na drzwiach. Jest bardzo cicha - stoi u nas w dużym pokoju, bo mamy tu aneks kuchenny (dlatego musiała być miła dla oka ). Niestety jej jedyną wadą jest cena: stała od 3 lat (sprawdzam regularnie ) 3.500 pln. Pozdrawiam, Alison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts