modulor 09.08.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.08.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jestem za, nie wiem co na to nominowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 10.08.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 10.08.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ja także jestem ZA!!! Idealny nocny moderator Jezier jest naprawdę rozsądną osobą. Niestety ale nie można tego samego powiedzieć o części osób odwiedzających czat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 10.08.2004 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ja także jestem ZA!!! Idealny nocny moderator Jezier jest naprawdę rozsądną osobą. Niestety ale nie można tego samego powiedzieć o części osób odwiedzających czat. np. o wowce? żaarty się mnie trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 18.08.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Próbowałam kilka razy wejść na czat i mi się nie udało. Strona się nie otwiera a na początku wchodziłam bez problemów. Łącze internetowe mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 20.08.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Oklaski dla Jeziera. Wodzu...prowadź !! hm. znakiem tego Jezier masz dożywotnie nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.08.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Czytamy Wasze opinie o czacie. Na przeszkodzie wnioskom stoją problemy techniczne - forum i czat to dwa odrębne programy. Czekamy na wasze głosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CZAT 20.08.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Witam wszystkich zaniepokojonych moim stanem. Zyje i mam sie dobrze, wlasnie wrocilem z wakacji Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2004 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.09.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2004 Czat rzeczywiście umiera. Przyczynia sie do tego paru frustratów, pojawiajacych się i rzucajacych obelgami wokolo. Strach się odezwać, bo od razu leci wiązka Są też tacy, co wolą się nie mieszać, a co gorsze np pod zmienionym nickiem popierają chama. P.S. Ci o ktorych mowię nie wysilajcie się z wysyłaniem gróźb i obelg mi na priva. Przy dzisiejszej technice mozna sprawdzić z ktorego komputera co wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 24.09.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czat rzeczywiście umiera. Przyczynia sie do tego paru frustratów, pojawiajacych się i rzucajacych obelgami wokolo. Strach się odezwać, bo od razu leci wiązka Są też tacy, co wolą się nie mieszać, a co gorsze np pod zmienionym nickiem popierają chama. P.S. Ci o ktorych mowię nie wysilajcie się z wysyłaniem gróźb i obelg mi na priva. Przy dzisiejszej technice mozna sprawdzić z ktorego komputera co wyszło. Załosna jesteś do granic mozliwości z taka wypowiedzią-moim zdaniem typowym słodkim pierdzeniem A co do twojego P.S. to brak mi słów-to szczyt idiotyzmu aby cos takiego wypisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 25.09.2004 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2004 w pełni się zgadzam z przed... i po...mówcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts