Tadeusz M 10.08.2004 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Dekarze mówią i tak i nie. Moim zdaniem można nie. Poprawi wentylację a te trochę śniegu co nawieje i trochę wody to poleci po foli w dół. Co sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 10.08.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Uszczelnienie jest z gabki wiec i tak wentylacja jest. Snieg, deszcz jak sie przedostanie to faktycznie poleci po folii, ale po co czekac az folia dostanie nieszczelnosci? Teraz to koszt niewielki takie uszczelnienie a pare lat dluzej ochroni wnetrze dachu przed woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiarz 10.08.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 ja mam uszczelnienie z gabki, ale za jakis czas pewnie sie utleni:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asaj 12.08.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 Ja mam rowniez uszczelki z gabki ala jeszcze oprocz tego na styku blach daja tasme uszczelniajaca 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts