tomangelo 22.10.2016 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Witam Szukam wkrętarki do użytku domowego, do ok.300zł (jeśli warto to trochę można dołożyć), najlepiej z akumulatorem Li-ion. Ze wstępnych obserwacji znalazłem wkrętarkę Bosch GSR 1080-2-LI i Einhella http://allegro.pl/einhell-th-cd-12-2-li-wkretarka-2-aku-akcesoria-i6569991876.html, nie wiem jednak czy będą to trwałe sprzęty czy to raczej jednorazówki, a wolałbym żeby był to sprzęt na dłużej. Która z tych wymienionych byłaby lepsza, ew. jaka inna propozycja byłaby lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lis3k 23.10.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 do podobnego użytku upatrzyłem sobie :EINHELL TE-CD 18 Li 18V i jak przyjdzie moment urządzania mieszkania właśnie ją zamówięmoment 44Nm, 18V i dwa akumulatory za tą cenę to wg mnie najlepsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomangelo 23.10.2016 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2016 No fakt, wygląda fajnie, ale nie licząc ofert bez żadnego akumulatora i ładowarki to jest to 400zł, może być problem z takim wydatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patrycja2014 12.11.2016 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 Potrzebuje pomocy! Chciałabym kupić mężowi na Mikołaja wiertarko-wkrętarkę tak myślę 200-250 zł kompletnie się na tym nie znam ale wiem, że będzie potrzebna mu tak amatorsko do prac w domu i wiem że chce aby była regulacja obrotów żeby fajnie trzymała się w dłoni nie za ciężka. Ktoś mi coś poleci? Myślałam nad: Wiertarko-wkrętarka z udarem Black & Decker 18 V Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Nutool 18 V Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Ryobi 12 V Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Bosch PSR12 12 V która z nich będzie najlepsza? Czy może coś innego pomóżcie mało czasu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 12.11.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2016 (edytowane) Patrycjo ciut mało pieniędzy . Powinnaś się zastanowić do czego ona będzie potrzebna , ponieważ im wyższe napięcie zasilania tym narzędzie cięższe i droższe . Co do siły zwróć uwagę i Nm ( niutonometrów /Maksymalny moment obrotowy ) posiada wybrany model . Nie zawsze z większą ilością V jest mocniejsza . Zaproponowałbym METABO PowerMaxx ale to około 500 zł . Z narzędziami to tak jak z kiełbasą , można kupić za 8 zł oraz i za 30 za kg . W każdym razie nawet jeżeli będzie używane sporadycznie odradzam te tanie . Edytowane 12 Listopada 2016 przez mietek440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eBox 14.11.2016 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Rowniez odradzam te tanie bo maja slabe ogniwa. Dwa lata i szlag trafia baterie a te sa dosc sporym wydatkiem. Lepiej sprawuja sie markowe produkty typu makita, niebieski bosch, dewalt...Moze wkretarke sieciowa z dlugim kablem? Tej nigdy nie braknie zasilania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BigWolf 16.11.2016 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2016 Przy tego typu sprzęcie faktycznie lepiej jest dołożyć trochę więcej i mieć wiertarkę na dłuuugie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts