Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wst?pniak

Recommended Posts

Witam wszystkich ,,Forumowiczów", jestem rodowitym Warszawiakiem

i chyba dlatego mam jej już tak dosyć, że zdecydowałem się na budowę domu :smile: . Działkę kupiłem dwa lata temu 18 kilometrów od centrum na południe po stronie Pragi. Obecnie skrobię pieniążki wraz z żoną na dom. Jestem na poziomie załatwiania warunków zabudowy i architekta. Ponieważ działka jest wąska, muszę robić projekt indywidualny. Jestem w średnim wieku. Niestety dopiero teraz uczę się spraw technicznych związanych z budownictwem, ale chętnie mogę pomóc w sprawach związanych z alarmami ( z wykształcenia jestem elektronikiem i trochę przy alarmach pracowałem). Rozpoczęcie budowy planuję na początek 2003 r. (Myślę, że zdąże).

Zacząłem poszukiwania ekipy budowlanej. A może ktoś ma dobrą i tanią :smile:) ? Obecnie prawie codziennie śledzę forum, ponieważ jest tutaj dużo mądrości wynikających z doświadczeń ludzi, a takie cenię najbardziej. Może zaczne pisać swój dziennik budowy? Kto wie. Kreci mnie to ponieważ lubię dzielić się swoimi doświadczeniami. Mam nadzieję, że ze wzrostem moich wiadomości i doświadczeń będę mógł się nimi dzielić. Pozdrawiam Was.

[ Ta Wiadomość była edytowana przez: Japan dnia 2002-07-17 13:15 ]

czesc i czolem. My się budujemy w Radosci. Ekipe na przyklad moge polecić moją tylko nie wiem jak u nich z terminami. Jesli jestes zainteresowany to daj znać na priv. A Józefów jest bardzo ładny i blisko do Świdra :smile:. Pozdrawiam i mam nadzieję ze sie zobaczymy przy okazji następnego spotkania grupy warszawskiej

Józefów jest miłą miejscowością. Myślę, że będzie Ci się tam fajnie mieszkało.

My też, tak jak Anula, budujemy się w Radości. Ekipę mamy przetestowaną przez sąsiadów, sami jej jeszcze nie wypróbowaliśmy. Mam nadzieję, że pod koniec roku będę ją już mogła z czystym sumieniem polecić. Po zwariowanym czasie wakacyjnym rzeczywiście warto by było zorganizować jakieś spotkanie i może wtedy się spotkamy.